Reklama

Reklama

Zombies: Den-D přichází

  • USA Day of the Dead (více)
Trailer

VOD (1)

Video film na motivy slavné předlohy George Romera vypráví příběh o smrtící (no, smrtící... jak se to vezme) nákaze, která se objevila v malém městečku. Armáda zablokovala všechny výjezdy z města za záminkou armádního cvičení. Nic netušící občané však začnou mít podezření, že tu není něco v pořádku. To pravé peklo propukne až se soumrakem... (jamesjimbo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

petero 

všechny recenze uživatele

Day of the Dead viac pripomína talianske zombie braky 80tich rokov ako nové majstrštiky Dawn či Land of the Dead, dokonca maskami ďaleko zaostáva i za svojím originálom z ’85 a triky sú tak slabé ako by to bol film určený rovno na DVD nie do kina. Naviac okrem zmienených spidermanovských schopností zombíkov ešte ich pohyby sem tam pripomínajú pohyby slávnej bubu postavičky z Ringu. Na druhej strane je tu dosť gore a asi od 20tej minúty je to nonstop masaker takže nuda nehrozí a ďalšia bomba filmu je vidieť Menu Suvari raziacu si cestu zástupom zombíkov Hummerom, ktorej vojačku je tak ťažké uveriť ako to že Miner (stojaci u zrodu Jasona Vorheesa) ešte natočí aspoň priemerný horor ako je jeho už 9 rokov starý Lake Placid. Len pre totálnych zombiefilov. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Kdy si pustit tenhle snímek? Za 1. Ve chvíli, kdy už týden zmíráte na virózu a nevěříte, že by mohla skončit. V tom stavu vám určitě zvedne náladu, jaký přerod vás možná čeká. 2. Pokud už jste znudění svěžími a sličnými maratónskými běžci. Zombosprintér by v reklamě na Najky, vypadal přece tááák hezky! 3. Pokud chcete zaručený návod, jak se rychle, a co nejvíc neefektivně zbavit munice. Jj, dej do ruky zbraň vojákovy a už si nevystřelíš... ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt velkej průšvih. Zombíci tu umí nejenom běhat, ale i nadpřirozeně skákat, střílet z pušek, prolézat ventilací, popřípadě lézt po stěnách a stropech. Navíc vypadají opravdu ultra nestrašidelně a vydávají zvuky, které na tváři vyvolají pobavený úšklebek, namísto plánovaného vyděšeného. Gore je tu četné, nicméně strašně nepřesvědčivé, postavy se chovají jako naprostí kreténi a závěr tomu všemu už jenom nasadil korunu. Dvě hvězdičky jsou dostačující odměnou za to, že má ta kravina alespoň slušný spád, takže nenudí. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

No nazdar bazar! Jsem nepoučitelný trulo. Přes všemožná varování, že je to blábol nad blábol jsem neposlechl, zhlédl a přetrpěl. Opravdu nemám ponětí co má TOHLE společného s Romerovým originálem. Asi uniformy. Mena Suvari celý film tak moc rozšiřuje chřípí, až jsem se bál, že jí mozek vypadne nosem. Nemrtví běžci po stropě jsou k smíchu a zamilovaný zombivec vegetarián je v záplavě tělních tekutin za trapáka roku....Kam se sakra poděli ti nádherní, ohnilí šouralové? Až budu chtít vidět mrtvé olympioniky, pustím si Mnichov od Spielberga. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Konečně zase náký pořádný zombi horor. Ano zombíci jsou sice pekelně rychlý a běhaj jak Spiderman, ale to vůbec nevadí. Co bych tomu možná vytknul je , že zombíci stříleli naštěstí jen jednou. Jinak je to akce od začátku až do konce. Je tu opět jeden nový poznatek a to že se jeden zombi žral sám. A pak že se zombíci vrhli na jinýho což jsem ještě nikde neviděl. Velice pěkný bylo jak se hned rozpadají ,když hoří.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Rhodes (Ving Rhames) má ve filmu zbraň Beretta 92FS ráže 9x19 mm. (dc125)
  • Pri úteku z nemocnice používa Sarah (Mena Suvari) pištoľ M9, ktorý má kapacitu zásobníka 15 nábojov. Môžeme si všimnúť, že Sarah z neho vystrelí 23 krát bez toho, aby zbraň nabila. (ShortyIC)

Související novinky

Předělaný Romero podruhé

Předělaný Romero podruhé

13.07.2006

Když se nejaký ten čas zpátky začalo proslýchat, že jeden z pionýrů vyvražďovaček Steve Miner rozjíždí natáčení remaku Day of the Dead, mnozí fanoušci originálu byli skeptičtí. A budou asi i nadále,… (více)

Reklama

Reklama