Reklama

Reklama

Proroctví: Zrada

  • USA The Prophecy: Forsaken (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladá žena Allison (K.Wuhrer) musí stejně jako v přechozím dílu této hororové ságy chránit starověkou knihu Lexicon, jejíž poslední kapitola je dopisována vlivem jakési nadpřirozené moci. Je pronásledována posly Nebe i Pekla, neboť se má za to, že kniha ukrývá veliké tajemství: přesné datum příchodu Antikrista na Zemi. Andělé jsou schopni čehokoliv, aby knihu od Allison získali! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

demented 

všechny recenze uživatele

Joel Soisson neváhal a vygrcol ďalšie Prophecy, ktoré je v mnohých ohľadoch rovnako zlé alebo ešte horšie ako jeho predchodca (aj keď mám pocit že oba Prophecy - Uprising a Forsaken sa natáčali súbežne spolu s Hellraiser-Deader a Dracula-Legacy - rovnakí herci, rovnaké hnusné lokácie v Rumunsku - a vo výsledku rovnaké hovadiny, z ktorých je patrná urputná snaha priživovať sa na zabehnutých značkách).Nudný a veľmi nezáživný film. Soisson má skrátka talent - v jeho filmografií sa nachádza ešte Maniac Cop 3 (rovnaká kvalitka). Čo je ale zaujímavejšie, že tento pako sa podielal na mnohých zbytočných pokračovaniach a prznení pôvodných filmov. Je podpísaný pod takými skvostami ako Mimic 2, Highlander 4, Dracula 2,3, Hollow man 2, Hellraiser 8... Nie je toto dôvod zaradiť ho na čiernu listinu? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Pokračování jsem ještě neviděl a zatím po něm vůbec netoužím, tohle je něco tak uspávajícího že mě to uspí rychleji než Televizní zprávy na Nově. Soissonovy filmy nikdy nemají valnou kvalitu ale občas se najde něco co se mi od něj líbí. Bohužel tohle to rozhodně nebude, u filmu jsem se fakt neuvěřitelně nudil. A při tom herci nebyly špatní a vůbec ne neznámí, objeví se tu Lee, "Candyman" Todd, London a pár dalších, nechápu tvůrce o co se snažily, pokračování si půstím s velkou obezřetností. ()

Reklama

spawnxp 

všechny recenze uživatele

Tady nemůžu napsat nic jinýho než jsem napsal u Prophecy: Uprising. Navíc snad jen to, že "režisér" Joel Soisson se pokusil o nemožné: vykrást sám sebe - ovšem kde nic není ani Soisson nic nevezme. Oba fláky jsou naprosto zaměnitelné, skoro to vypadá, že to natočil najednou (stejnej rok výroby) a pak to rozprasil na dva filmy. Bod mínus za drzost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No alespoň jsem dozvěděl, proč po té knize všichni tak pasou. Jinak mi tenhle díl přišel zbytečný a nemohu se zbavit dojmu, že stačilo o půl hodinu nastavit Vzpouru. Soisson se to sice snažil vyšperkovat Tony Toddem, ale ten zůstal za očekáváním a stejně tak zůstaly nevyužité rumunské reálie. Doufám, že z Prophecy série už nikdo nic ždímat nebude. 40% ()

Dannysek4U 

všechny recenze uživatele

Zatim jedinej film, kterej jsem z tyhle serie videl, a evidentne i posledni. Ne ze by napad o vzpoure andelu byl spatnej a nemel potencial, naopak, mit to v rukou nekdo jinej, dala by se z toho udelat moc pusobiva saga. Ale takhle? Rumunsky exteriery des, herci des, dialogy des, triky se pro jistotu nekonaly vubec, struktura deje des, je to levny a nulovej rozpocet z toho dejcha na kazdym kroku. A spousta, spousta klise navdavkem. Achichouvej. To TO: je to Bukurest ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama