Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se malá Laura s rodiči a bratříčkem přestěhují z venkova do velkého města, cítí se tam ztracená a nemůže si najít nové kamarády. Až jedné kouzelné noci, kdy padají hvězdy, najde v parku hvězdičku, která si ulomila nožičku. Laura hvězdičku ošetří a vezme si ji domů, a tak získá úžasnou kamarádku. Hvězdička na oplátku oživí Lauřiny oblíbené hračky Méďu a Zajdu a také ji sveze po nebi. Jenže brzy se hvězdičce začne stýskat. Za pomoci bratříčka Tommyho, sousedovic kluka Maxe a báječné robotické létající kočky vrátí Laura hvězdičku zpátky na nebe a uvědomí si, že doma je tam, kde tě mají rádi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Nevím zda to způsobila silná chřipka a migréna, kterou jsem při sledování této pohádky měl, nicméně mě to absolutně nezaujalo a druhá půlka filmu mě doslova uspávala. Nudný příběh roztažený na hodinu a čtvrt by se klidně dal smrsknout na 20 minut a možná by to bylo i koukatelnější. Jednu hvězdičku této stupiditě o hvězdičce dávám za zajímavý námět, který mě přiměl tuhle neskutečně nudnou blbost shlédnout a od něhož jsem rozhodně čekal víc. 15% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Ideální film pro brzké ranní hodiny, kdy ještě nejste zcela probuzeni (o prázdninách to může být třeba o půl desáté :). Je to taková roztomilá, ani se mi nechce napsat přiblblá, feministická pohádka o malé holčičce, jejím lesbickém vztahu k vesmírné hvězdičce a existenciálních problémech, které musí obě řešit. Tvůrci to pravděpodobně mysleli jinak, ale tahle interpretace se mi zamlouvá více. V druhé polovině scénárista vaří z vody a ani patetická hudba Hanse Zimmera moc nepomáhá, navíc se mi příčila doslovnost všech scén s jakýms takýms potenciálem (kdyby třeba v závěru byla zpochybněna reálnost hvězdy, mohl by se celý film změnit v zajímavou alegorii o akceptování nereálných věcí…), ale na film určený primárně capartům šlo o solidní zábavu, navíc na evropské poměry velice dobře naanimovanou a v několika světlých momentech připomínající nepřekonatelnou Cestu do Fantazie. 65% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet €3,4miliónaTržby Celosvetovo $8,673,632║ Načrtnutí potenciál príbehu je celkom slušný/ zaujímavý ale nevyužitý, ostala z toho len taká milá detská jednohubka. /55%/ ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Na Nemcov vkusná 2D animácia a príbeh o spadnutej malej päťcípej hviezde, ktorý neurazí. Aj keď je miestami uletený - hovoriace divadelné rekvizity, výlety vo vesmíre a pod. Sú tam náznaky priateľstva, pomoci i drobného dobrodružtva, všetko určené menšiemu divákovi, ale viac ako len na priemer, to nemá. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama