Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Roy Eberhart se opět stěhuje, tentokrát ze studeného amerického státu Montana na teplou Floridu. Je pro něj těžké opětovně se zapojovat do třídního kolektivu. Hned první den školy je obětí šikany místního hrubiána Dana. Cestou ze školy vidí běžet vedle autobusu zvláštního bosého chlapce, a když chce z něj vystoupit, dostane se opět do střetu s Danem. Při potyčce mu zlomí nos, což má za následek obdiv všech spolužáků. Seznamuje se s kurážnou Beatrice Leepovou i s jejím bratrem Mulletem. Noví kamarádi ho zasvětí do svého tajemství. Starají se o hnízdo divokých sov, jejichž existenci však ohrožuje plánovaná stavba nové restaurace. Děti musí najít způsob, jak ptáky zachránit a jak do akce zapojit policistu Davida Delinka, který vyšetřuje nečisté obchody v pozadí stavby. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (32)

genetique 

všechny recenze uživatele

Dovolím si povedať, že toto by nudilo aj deti. Ďalší priemerný filmový produkt, popri ktorom môžte hodinu odspať a o nič neprídete, naopak, aspoň si oddýchnete a lepšie využijete čas. Na druhej strane je to ale škoda, lebo nebyť tej detskej úrovne spracovania okolo školských vecí, išiel by tento film aspoň do slušného priemeru. Hlavne veci spojené s Wilsonovou rolou policajta. 40%. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mě to zaujalo, ano, žádná super komedie to není, ale jako rodinná oddechovka (která děti určitě zabaví) to je celkem hezký film. Samodřejmě je ve filmu jeden "zlotřilec", který chce zabít sovy a postavit v jejich teritoriu palačinkárnu. 3 děti vezmou vše do svých rukou a hurá, zachránit sovy! Překvapivě se mi zalíbila role Beatrix ;) .. no 55% ()

Reklama

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Čím dál víc mám pocit, že jsem s filmovým vkusem totálně mimo. Ale co bych tomu filmu konkrétně vytknul já? Vlastně nic. Vždycky se sám sebe zeptám, jestli se mi to líbilo. Jsou věci, které vyjádřit nedokážu, v tomto případě jsou to čtyři hvězdy, měl jsem pocit, jako kdyby tomu filmu něco chybělo. Zase jsem si řekl, že je to spíš pro děti a mládež. Možná to bylo tím tempem příběhu, ale to je tak vše, co mi vadilo. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Vcelku ma prekvapuje to nizke hodnotenie. Vramci zanru to vobec nebolo zle. Krasne prostredie, dobra kamera, sympaticki herci a skvele policajne "auticko" Luka Wilsona :D. A tentokrat nie je stupidny ani scenar (naivny sice je ale zaobide sa bez trapnych humornych vsuviek co ocenujem). Pohodova oddychovka produkovana spolahlivym Frankom Marshallom. 60% ()

July 

všechny recenze uživatele

Jednoduché a dětské, ale místy k zasmání (a teď mám na mysli scény, u kterých to tvůrci zamýšleli). Dětem se to nejspíš bude líbit a pro dospělé je to film na pošmourné víkendové odpoledne, když nedávají nic jiného. Docela fajn průměrný rodinný snímek. "Autíčko", které dostane policista v podání Luka Wilsona, pobaví. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (3)

  • Předtím, než dostala scénář, si Brie Larson přečetla knihu „Hoot“ od Carla Hiaasena, podle které je film natočen. (ArsenalEagle)

Reklama

Reklama