Reklama

Reklama

Westender

  • USA Westender (více)

Obsahy(1)

Vítejte do fiktivního středověkého světa, kde žije Asbrey z Westenderu, udatný rytíř a nebojácný hrdina. Momentálně má ale vroubek ztratil čest. Když se naposled občerstvoval v krčmě, přebral a později ztratil vzácný prsten, poslední cennost, jež mu zbyla. Musí si ho vydobýt zpět. Na jeho pouti ho čekají mnohá dobrodružství... Toto je príbeh udatného rytiera Asbreyho z Westenderu, kedysi hrdinu, ktorý zišiel z cesty a ktorý teraz musí bojovať o svoju česť s démonmi minulosti. Stačil iba jeden malý okamih nepozornosti a Asbrey prišiel o svoj posledný cenný majetok, vzácny rytiersky prsteň. Na ceste znovuzískania svojej cti však stretne nejedno dobrodružstvo. Ponorte sa spolu sním do temnýchh časov stredoveku a prežite s ním neuveriteľnú cestu plnú dobrodružstva a odvahy... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

HonzaMag odpad!

všechny recenze uživatele

Titulek tuzemského vydavatele Řiťka hrdě hlásá "Výpravné historické drama o odvaze a cti". Výpravné znamená, že se vezme cca 10 komparzistů (sorry ale nebudu počítat další dvacku co se navlékne do fialových a žlutých hábitů a mihne se pár scénama), kteří dělají křoví hlavnímu hrdinovi. Jak že se to vlastně jmenuje - Hasbro? Asi jde o nějakou prodlouženou reklamu na novou figurku kašpárka - napovídala by tomu práce kameramana, který vytvořil řadu komicky předlouhých záběrů prkenně se tvářícího Blake Stadela (nebo se jen před tím kameraman dlouho živil focením modelek a starého psa holt novým kouskům nenaučíš :-). Odvaha znamená dokoukat snímek do konce. Drama nastane během sledování, kdy se člověk dost těžko drží aby disk nerozšlapal vzteky. Co dál - prostinký děj, tragické dialogy, "vážná" hudba, která jen zvýrazní komičnost "dramatických" situací. Za zmínku stojí pouze pár záběrů krajiny, což nestojí ani za jednu hvězdičku. Jinak je to straáááášnááááá nuda. Že by se zrodil nový konkurent společnosti Asylum? PS: Dostala mne jedna scénka, která mne nenechala chladným - jedná se o noční akci Hasbra, kdy překvapí několik banditů. Na scénu vpadne Hasbro a zezadu hrdinně probodne padoucha; ostatní padouši oněmí úžasem (k nim se ale přidá i Hasbro, takže okamžik překvapení je v tahu) na cca 5 minut. Padouši se vzchopí a zaútočí na Hasbra, který je v pohodě odrazí, ale pak následuje další pětiminutový pohled Hasbra do očí jednoho z padouchů, čehož využije jiný padouch (kterému stačily ke vzpamatování čtyři minuty) a Hasbra zneškodní .... ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Pseudo historický blábol, který by měl být prezentovaný jako amatérský pokus o styl Terrence Malicka. Režisér tak často zpomaluje tempo (hlavnímu hrdinovi někdy trvá věčnost, než se pohne), že stopáž stačí nabobtnat na 100 minut, i když objektivně použitý příběh obsahuje prostor tak maximálně na čtvrt hodiny. Celá story o pozbytém prstenu je navíc neuvěřitelně hloupá a hlavní hrdina strašnou lamou. Herec, který hrdinu obstarává je k tomu obratný jako buclaté dítě máchající klackem na pískovišti a veškeré situace řeší pouhými dvěma výrazy (Blake Stadel je strašný mamlas). Pokud vás naláká obal jeho českého dvd vydání, věřte, že s filmem samotným nemá mnoho společného – žádný rytíř v blyštivém pancíři na koni s dřevcem se tady opravdu nevyskytuje :-) 20% ()

Smrtholka odpad!

všechny recenze uživatele

Hlavni hrdina je sice smolar, ale muze si za to sam,protoze je tak blbej, ze vetsiho vola fiktivni stredovek jeste nezazil. Hrdina se potaci (at uz strilzlivy nebo opily, zivy nebo mrtvy) lesy,horami,poustemi, udolimi,zumpami, bazinami, kadibudkami,hospodami, skalnimi roklinami a janevimjesteco, a ro rychlosti chuze jeden metr za minutu. BlackJag to trefil s paralelou Malicka - reziser (analne vybeleny teplak) a kameraman (taky analne vybeleny teplak) se snazi prinutit divaka k zamysleni (cilene hypnoze?) nad osudem jednoho vola v rezave zbroji prostrednictvim predlouhych radoby hypnotickych zaberu, kdy kamera temer nespousti ,,oko,, z hrdinova zmuceneho obliceje (rozumej nedokoncena onanie), ktery vzpomina na jakousi podivnou zenstinu a na ktereho vzpomina jina podivna zenstina. Divak celou dobu ceka,co se stane, nebot hrdina asi 90% filmu kraci odnekud nekam, z letargie ho probudi teprve to, ze hlavni shitwalker zdola vrcholek jedne skaly a najde tam jineho zmrzleho teplaka v conanovske poze,kteremu sebere zbran,kterou vyuzije zrejme mimo film ku asi sadomaso hratkam. Pojmenovani Ritka video v souvislosti s vydanim tohoto filmu nebylo jeste nikdy tak aktualni!!!! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama