Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku: Na konci světa

  • USA Pirates of the Caribbean: At World's End (více)
Trailer 2

Nejmocnější vládci pirátů uvěznili bohyni Kalypsó, aby jim nemohla škodit, a rozdělili si vládu nad Sedmi moři. Nyní se zdá, že jim nastaly zlé časy. Will Turner a Elizabeth Swannová se přidávají k oživenému kapitánu Barbossovi, aby zabránili nejhoršímu. Obávaná loď Bludný Holanďan a Dave Jones jsou totiž pod kontrolou Východoindické společnosti, a tak pomalu, ale jistě likvidují všechny piráty všech moří. Je na čase svolat pirátské vůdce, aby se proti silnému nepříteli spojili. To ale bez Jacka není možné, a tak se skupinka pirátů plaví až na daleký východ, aby získala magické mapy, s jejichž pomocí je možné Jacka z říše Davyho Jonese vysvobodit. Bohužel netuší, že proti nim nestojí jen lord Cutler Beckett, ale i zuřivý asijský pirát Sao Feng. Krom toho chce William zachránit svého otce ze spárů Bludného Holanďana, což se zdá jako nemožný úkol. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (1 163)

choze 

všechny recenze uživatele

SUPERMAN SE VRACÍ, SPIDER-MAN 3, PIRÁTI Z KARIBIKU: NA KONCI SVĚTA... Zdá se, že kvalitní hollywoodský blockbuster je mrtev a já s obavami vyhlížím každý další nejdražší spektákl všech dob. Kámen úrazu je vždy stejný - mizerné scénáře, málo (nejen dobré, ale vůbec jakékoliv) akce a absence něčeho, z čeho bychom si sedli na prdel a pak se ještě svezli pod sedadlo. Přílišná délka pak jen zvýrazňuje zmíněné nedostatky a znásobuje divákovo utrpení. PIRÁTI 3 mají opět velkorysou výpravu, hromadu triků a parádní kameru, ale snad ani jejich tvůrci netuší, o čem že to celé vlastně je a proč to musí být tak nudné. Jedinou zdařilou částí filmu je monumentální námořní bitva v závěru, do níž bohužel divák nastupuje zdecimovaný dvěma a půl hodinami opulentní nudy. Pirátská trilogie tak následuje tu spider-manovskou a x-menovskou - skvělý první díl, ještě lepší druhý a rozpačitý třetí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Tretí diel je dejovo slabší, ale zato bezpochyby najakčnejší, omnoho viac audio-vizuálne efektývnejší ako predchádzajúce časti...............Soundtrack Hans Zimmer: 1. Hoist the Colours [1:31] ,2. Singapore [3:40] ,3. At Wit's End [8:05] ,4. Multiple Jack [3:51] ,5. Up Is Down [2:42] ,6. I See Dead People in Boats [7:09] ,7. The Brethren Court [2:21] ,8. Parlay [2:10] ,9. Calypso [3:02] ,10. What Shall We Die For [2:02] ,11. I Don't Think Now Is the Best Time [10:45] ,12. One Day [4:01] ,13. Drink Up Me Hearties [4:31], ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Mno, vzato kolem a kolem jsou třetí Piráti docela zklamáním. Děj je roztříštěný, akce nepřehledná a vtípky převážně trapné. Přesto jsou tu i nějaká ta pozivita. Příběh jako takový je vymyšlen vcelku chytře, obzvlášť potěšil vývoj postavy Elizabeth (jo, mám pro Keiru slabost...), pár scének je vydařených fakt extrémně (malý spoiler!!!! - svatba - konec spoileru!!!), počítačové triky jsou na skvělé úrovni (až na výjimky), stejně jako přesný hudební doprovod, no a ta opička je fakt zatraceně cute. Takže, ač výsledek je rozpačitý, na 4. Piráty se těším. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

50%. Pekelně užvaněné, natahované a přitom chladné. Desítky zvratů a podrazů, ale nic co by z nich pro diváka vyplývalo. A i té akce a fórů je proklatě málo, na čemž nic nezmění ani monumentální finále. Óda na Hanse Zimmera a skvělou technickou stránku, nic víc. Výrazný propad po přechozích dvou dílech, který nezachrání ani citace Leoneho a spoooousta viditelných peněz. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Po třetím Spider-manovi další studená sprcha. Veliký rozpočet, řada motivů a přitom úplně prázdný scénář a prakticky nulové akční scény (všehovšudy dvě, obě na vodě a obě bez nápadu - kam se sakra poděl ten roztomile ulítlý švih z dvojky?!). Scénář je tak prázdný, že většinu času dokonce ani Depp nemá co hrát. Připadalo mi to jak předlouhá televizní inscenace, kde se pořád jen mluví a pořád se řeší nějaké vztahy. Různé motivy z minula nedokončené, místo toho se řeší zbytečnosti a přibývají nové motivy, které opět tvůrci ani pořádně nedořeší. S nadupadnou dvojkou tohle nemá nic společného. Není to sice formálně tak roztřesené, jako třetí Spídy, ale je to mnohem větší nuda… ()

Galerie (162)

Zajímavosti (59)

  • Scéna, kdy se Kalypsó (Naomie Harris) na palubě Bludného Holanďana rozpadá na tisíce krabů, byla točena tak, že na herce byly pouštěny modré molitanové míčky, které pak byly pomocí počítače nahrazeny digitálními kraby. (Siriuss)
  • Jacku Sparrowovi (Johnny Depp) v čase 33:38 poté, co seskočí z lodi, mluví o tom, že není žádný vítr a že by dal duši i za sebemenší zafoukání, vlají vlasy ve větru. (A7X92)

Související novinky

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

Šípová Růženka vs. Angelina Jolie

13.03.2012

Ještě nemáte dost zmodernizovaných verzí klasických pohádek? Pak vězte, že Raimiho Ozem, třemi Sněhurkami či dvěma Kráskami a zvířaty mánie nekončí. Walt Disney Pictures plánují nejen novou Popelku … (více)

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

Luxusní protivník pro Jacka Sparrowa

24.02.2010

Upřímně, po scénáristickém guláši v dvojce a trojce Pirátů z Karibiku budili Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides spíše obavy. Tím spíš, že i čtyřku napsali staří pachatelé Terry Rossio a Ted… (více)

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

Čtvrtí Piráti plují na vlnách podivna

14.09.2009

Studio Walt Disney Pictures koncem minulého týdne oficiálně oznámilo, že čtvrté pokračování veleúspěšné pirátské fantasy dorazí do kin v létě 2011 pod názvem Pirates of the Caribbean: On Stranger… (více)

Oscary 2008 - Výsledky

Oscary 2008 - Výsledky

25.02.2008

Zlaté sošky jsou rozdány. Samotná oscarová šou žádné úchvatné vsuvky nepřinesla, kvůli své (osmdesáté) výročnosti byla zaměřená hlavně na rekapitulaci své historie. Seznam oceněných filmů ale potěšil… (více)

Reklama

Reklama