Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth se po sebevraždě své sestry rozjíždí na její bývalou školu, aby zde inkognito pátrala po možných příčinách jejího činu. V sebevraždě, která nemusela být zcela dobrovolná, totiž má prsty tajný spolek zvaný Pětice. Beth během pátrání znovuobjevuje své magické schopnosti a zjišťuje, že i díky nim je očekávanou pátou součástí Pětice pro naplnění magických vizí skupiny. (antragus)

(více)

Recenze (9)

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem to už hodně dávno, ale tehdá se mi to vážně celkem líbilo. Říkala jsem tomu horor a bylo mi líto, že doma nemáme ten popcorn a kolu ;-) ()

Sadova302b50 

všechny recenze uživatele

Vzpomínám si, že to byla taková limonáda, která doplňuje tu ve sklenici na stole před televizí a byla příliš sladká i pro náctileté. No, dokoukala jsem to a protože existují větší filmařské hrůzy, dávám dvě hvězdy. Klasika z toho nikdy nebude, nechtěná komedie též ne. 35% Čarodějnice a horor - tak první, co mě napadne, je starý a odrbaný Superstition... taky je to blbost, taky je to řemeslně sterilní, ale nenudí, takže asi tak :-) ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že jenom ta teenagerská vypatlávačka. Dávám za dvě, protože na některé hovadiny to podle mě ještě pořád nemá, ale na druhou stranu je to typický americký nekrvavý horor (neboli slátanina), vedená téměř ve všech mezích slušnoti, aby na ni mohly čučet i děti školního věku, nasávaly Pepsinu a užíraly popcorn, a tedy aby všem zúčastněným rostly zisky díky jejich kapesnému, potažmo díky peněženkám nebohých rodičů. Nepříjemný a celkem nic důležitého říkající mix mezi čarodějnictvím a satanismem, ani jedno dotažené do konce, pokud to vůbec stihlo začít. A Shannen asi Beverly Hills nikdo nikdy neodpáře, takže stejně čekáte za každým rohem Brandona a zbytek bandy. Upřímně by to možná bylo to jediné, čeho byste se ve filmu opravdu lekli. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Brrrr...Tak tohle opravdu ne.Shannen Dohertyovou sem nemusel už ani v dobách Beverly 90210 a tady ji navíc ještě scénář do úst vkládá neuvěřitelné dialogy! ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Kate Jackson (dekanka) si zahrala aj v pôvodnom filme z roku 1973, kde stvárnila úlohu Roberty Lockhart. (m.a.t.o.)
  • Fotky na občianskom preukaze a iných identifikačných kartách Beth/Karen (Shannen Doherty) sú promo fotky z prvej série seriálu Čarodejnice (od r. 1998), ktorý tiež produkoval Aaron Spelling. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama