Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Začalo to v roce 1928 v Kentucky… Strašlivá nákaza zvaná „Bílý mor“ si vyžádala 63 000 lidských životů. Obří sanatorium mělo izolovat nakažené jedince a poskytovat zázemí děsivým experimentům, které měly jediný cíl - nalezení účinného léku. Hluboko v základech sanatoria vybudovali šachtu, která polykala všechny zemřelé. Nejmasovější hrob na světě získal přezdívku „Tunel smrti“. V roce 1958 objevili lék a sanatorium zavřeli. Gigantický památník utrpení a bolesti měl usnout navěky. Jenže teď se probouzí… Nyní se pět dívek rozhodlo v něm přespat. Každá na jiném patře, odhodlaná o samotě přežít noc na nejděsivějším místě na světě. Tohle je jejich příběh a skutečně se stal… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (193)

-Bomba- odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad dávám jenom velmi výjimečně ale tahle debilní slátanina si ho zaslouží na plné čáře. Tak imbecilní film jsem teda dlouho neviděl, neherci přehrávají jak v nějaké telenovele, kamera je kreténská a snaží se být hrozně cool a samotný příběh je jedna velká sračka. Nehledě k tomu, že základní prvek - tedy hru s pěti lidmy okopčili z druhého Saw. Tunelu smrti se doporučuji vyhnout velkým obloukem. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Scénář klová do odpadu, až po bradu... přitom v luxusním sanatoiru, s pěti hvězdami. A něco nad námi? Tak to mám rád. No ale... teď babo raď :-))" Já nevím. Možná by stačilo jen okořenit pokrm... vrazit tam víc toho fajn sanatoria, protože retro fotky (a podle skutečnosti) byly výživné a strašidelné. Pak trochu, ale opravdu jen "malinko" omezit cukání kamery, i nezajímavých college opičáren (a hlavně miliony nadbytečných, rušivých flashbacků) a byl by z toho dobrý horor. No nic. Těším se na remake. Holčinám ve sprše, s fajn kozičkami a hezkým stigma přívěskem na krku budou jako o závod (s chorobou) naskakovat puchýře... a mě husí kůže. Těším se. A to říkám vážně, i když obecně remake nemám rád. ()

Reklama

Luki.V 

všechny recenze uživatele

Špatný film? Rozhodně ne, jen je podřízen vizuální stylizaci a scénáři který se velmi lehce nechal inspirovat skutečnými příběhy - ie reinkarnace které dívky "prožívají" jsou založeny na událostech které se prý danému personálu staly (sebevražda / nevěra / izolace / EVP / noční návštěvy atd.). Vizuální stránka filmu je silná a i když epileptický střich je občas silně otravný pomáhá dotvořit jakous takous obstojnou atmosféru. Některé záběry jako kdyby vypadly ze Silent Hillu jiné zas připomínají (až moc) House of 1K Corpses. Já jsem se bavil a tak jediné věci které můžu s čistým svědomím natvrdo zkritizovat je šíleně postavený a zmatený a hodně přitažený scénář a až na dvě vyjímky HROZIVÉ herecké výkony, kde jsou věty odříkávány s nulovým výrazem ve tváři či náznakem jakékoliv emoce a taky by bylo třeba zbavit se toho "pořadatele" nějakým opravdu nechutným a bolestivým způsobem, jen zavazel ve výhledu ;-). Průměrný moderní horor ale o 100% lepší než naprosto neskutečně špatný Boo! (Ozvěna smrti). ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Takle nudnej, blbej a stupidní film jsem snad v životě neviděl. Po celý film vám bude rejža servírovat jakýsi "lekačky" s vřískáním, které pochopitelně nevylekají ani mimino. A to není všechno...Opět po značnou část filmu vás budou provázet výpravy do minulosti formou krátkých klipů nebo obrázku...Prostě demence. Osobně jsem to moc nechápal. Lituju toho, že jsem si tenhle idiotskej film pustil. Zbytečně zabitý skoro 2 hodiny mého života. Abych to shrnul...v tomhle filmu není nic, co bych mohl označit za pozitivní...Od herců, hereckých výkonů, scénáře a bůh ví čho dál...vše je otřesné!!! VŠEM DOPORUČUJI, TENTO FILM NEVIDĚT!!! --->0% ()

ANTYCHRYST odpad!

všechny recenze uživatele

I kdyby to mělo 50 pater a 50 běhniček v nočních košilkach.. Pořád to bude neskutečna sračka!! Žumporežisér se očividně rozhodl jít cestou koz a polonahych krasavic... Tvl..až se budu chtít koukat na kozy.. mrknu třeba na xhamster... Já se těšil na horror dle dobře znějícího názvu... Jediné utrpení..které jsem při sledování tohoto braku pocítil bylo ... Utrpení vydržet to dokoukat do konce.... 10% za ty nahotinky..vzhledem k tomu.. že Jsem normální Heterosexuální Jedinec....Ostatní... čistá zoufalost..amaterske pc efekty..atmosféra...atd...Hnus.. Bleeee.. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (8)

  • Ke konci filmu, kdy pár prchá tunelem, pronásledující postava převrhne vozík na převoz mrtvých. V dalším záběru si však lze všimnout, že vozík stojí opět na kolečkách. (Danny F.)
  • Film uvádí, že lék byl objeven v roce 1958 a že stejného roku bylo také sanatorium uzavřeno. Ve skutečnosti byl lék objeven již v roce 1943 a roku 1952 dostal jeho objevitel Nobelovu cenu za fyziologii a medicínu. Sanatorium bylo uzavřeno o 10 let později, tedy v červnu 1662. (Chufu)
  • Sanatorium bylo otevřeno v roce 1910, tedy o 18 let dříve, než uvádí film. Stejně tak hlavní pětipatrová budova byla otevřena 17.10. 1926, čili o 2 roky dříve než ve filmu. (Chufu)

Reklama

Reklama