Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keith Reicker létá příležitostně pro malou soukromou dopravní společnost Martins a rád by získal trvalé místo. Už proto, aby vyřešil svou neutěšenou finanční situaci, která je důvodem manželských neshod. Keithova žena Cee Cee by ráda přijala nabídku na místo v jiném městě, ale on se stěhovat nechce. Cee Cee je přesvědčena, že důvodem manželského neporozumění nejsou jenom finanční problémy, i když ty jistě krizi vztahu urychlily, a tak se po 12letém manželství rozhodne postavit se na vlastní nohy a vyhodit Keitha z domu. Ten se však dozví, že vyhrál v loterii 23 milionů a celá rodina se rozhodne zaletět si pro výhru do Denveru. Majitelka letecké společnosti Martins Rita Martinsová totiž k této příležitosti půjčila Keithovi letadlo, vzápětí se však ukáže, že rozhodně nešlo o pomoc nezištnou. Rita s partnerem Chuckem poškodili letadlo a jsou přesvědčeni, že jeho posádka zahynula, takže se lehce dostanou k losu. Tak jednoduché to však není... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Docela pěknej filmeček - Z krásného prostředí ;)) Ale určitě bych nebyl takovej debil, že bych řekl že jsem vyhrál tolik prachů ;-D ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, normálně si pamatuju z každýho filmu, co jsem kdy viděl, alespoň něco. Tady si pamatuju jen hlášku, co předtim filmem hodil můj brácha. Takže to nejspíš byla taková chujovina, že ze slušnosti k Šejnovi Dórtymu aspoň za * . Viď brácha :-D ()

Reklama

Reklama