Reklama

Reklama

Zakázaná tajemství

(TV film)
  • USA Forbidden Secrets (více)

Obsahy(1)

Uplynulo sotva pár dní po tom, ako sa Alexandra rozviedla so svojim manželom Danom. Aktuálne ju však oveľa viac trápia desivé nočné mory. Nešťastné utopenie jej tety je možno posledná zlá spomienka, ktorú si z detstva pamätá. Zlé sny sú však čoraz znepokojujúcejšie a tak sa vyberá za svojou matkou do sanatória. Krátko po jej návšteve však matka zomiera a tak jej neostáva nič iné, ako kontaktovať svojho dlhoročného priateľa, terapeuta Sama. Lenže čo čert nechcel, Alexandra sa za nejasných okolností prebúdza vedľa svojho mŕtveho exmanžela. Po jej zadržaní a následnom úteku je však odhodlaná odhaliť všetky zabudnuté tajomstvá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

RetroMan 

všechny recenze uživatele

V rámci kanadských televizních thrillerů pro mě představuje FORBIDDEN SECRETS spíše podprůměr. Průměrný film obsahuje nejen jednodušší zápletku ať už s očekávaným koncem nebo bez něj, ale hlavně se mi vždy líbí atraktivita prostředí, fyzický vzhled hlavních i vedlejších aktérů a zajímavost, která mě vtáhne do filmu. Tento snímek, u kterého nic, co by mě přitahovalo, neobsahuje a s častými flashbacky mezi ty průměrné nepatří. ()

Simonsa 

všechny recenze uživatele

Nuda,ale chvíle mi přišly až nepřirozené a trapné...tak jsem se i zasmála :D jedna hvězda aspon za nápad a snahu :D ()

Reklama

Blue.Poison 

všechny recenze uživatele

Každý, kdo umí počítat a viděl už nějaký takový snímek, musí jasně vydedukovat, kdo je vrah hned v první půlhodině. Tudíž vcelku nuda.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Držel jsem palce, nemohl jsem se odtrhnout, jak to bylo zajímavé a působivé, a večer před spaním jsem měl problém dostat tak hutnou a originální dramatickou látku z hlavy. To jo.. Okoralý thriller, jehož tvůrci doufají, že otupený televizní divák už nebude mít sílu přepínat nebo cokoliv řešit. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Celkem slabota, hlavně co se nepříliš váživné zápletky týká. Herci taky vesměs bídní. Přesto jsem u filmu bez problémů vydržel až do konce a kupodivu jsem dlouho netušil, kdo je záporák. Moje oblíbená herečka Kristy Swansonová nikdy neuměla hrát, ale zase jí to sakra sluší. Jedna hvězdička jen díky ní. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama