Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ethan žije se svou rodinou na předměstí v jižní Kalifornii. Jeho život se změní, když ho otec vyhodí z domu, protože jeho nevlastní matka objevila pod postelí pornografický gay časopis. Z Ethana se stane pouliční prostitut. Brzy se skamarádí s mladým drogovým dealerem Remigiem a stanou se spolubydlícími a přáteli. Ethan se rozhodne vrátit se domů pro náhrdelník své mrtvé matky, Remigius jede s ním. Vybrali si den, kdy je celá rodina na návštěvě u příbuzných na oslavě Dne díkůvzdání. Rodina se bohužel nečekaně vrátí, a původní plán se tak zhroutí. Ethan má sice konečně příležitost vše si s otcem vyříkat, napětí mezi Ethanem a rodinou se však vyostřuje. (FebioFest 2006) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Film mě udržel v napětí po velkou část děje, zčásti jsem si kladl i otázky, co je sen a co skutečnost a celkově mi tento mírně zvláštní snímek vyzněl jako solidně průměrný s dovětkem trošku nelogického chování, jednání či obratu některých hlavních postav … 5644 ()

Adiemus 

všechny recenze uživatele

Konec je slabší a zejména chování otce poněkud nepravděpodobné, ale nejsem znalec asijské mentality a leckteré filmy, aspirující na název thriller, mě nedokázaly udržet v napětí ani zpoloviny tak, jako první půlka tohoto filmu. ()

Reklama

Reklama