Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Během jedné noci plné nečekaných setkání, podivných dopravních prostředků a jiných záhad se musí Víctor, kluk z ulice, vypořádat s řadou nástrah. Každá následující je nebezpečnější než ta předchozí. Zjišťuje, že se prostituuje nejen doslova, ale i v mezilidských vztazích. Čelí neznámým mužům, kteří ho zasvěcují do sexu, nehodě, pokusu o vraždu, nadpřirozeným silám a také ženě milující až za hrob. Noční iniciační vyjížďka po Buenos Aires je chvíli sexuální orgií, chvíli noční můrou a chvíli bláznivým zasvěcením do dospělosti. (FebioFest 2006) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Radko 

všechny recenze uživatele

Nočná jazda mladého homosexuálneho prostitúta ulicami Buenos Aires. Stretáva postavy noci, ducha dievčaťa z minulosti, zlodejov, žobrákov, ľudí lačných po pudových ukojeniach za peniaze. Výsledok týchto na seba sa kopiacich epizód, podobných si ako vajce vajcu, je nemastný-neslaný. Emočné zdieľanie s postavami alebo príbehom bolo vylúčené nepresvedčivosťou hercov, no najmä spôsobom podania príbehu. Zlievanie tvrdej reality s halucinačnou nadprirodzenosťou pôsobilo dosť umelo. Film ako-tak zachraňuje pôsobivá atmosféra juhoamerickej nočnej metropoly. Pozn. Zaujímavosťou je epizódna herecká účasť Jany Bokovej, českej exilovej dokumentaristky. ()

PetrC. 

všechny recenze uživatele

Krásná freska dna společnosti argentinské metropole. Výborná režie a dobře vystavěný děj, který se zčásti odehrává v představách a který pomáhá divákovi pochopit osobnost hlavního hrdiny. 64 % ()

Reklama

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Kdo má rád hluboký dramatický příběh, tak ten si nepřijde na své. Pokud nepřijmete styl režiséra Edgarda Cozarinsky, nebude se Vám film moc líbit. Je to příběh - nepříběh, spíše jedna jarní listopadová noc těsně před dušičkami. Kaleidoskop, jak ji prožil dvacetiletý Victor (prostituce, drogy) v ulicích Paříže J.Ameriky - Dobrých Větrů (BA) a třiadvacetiletý herec Gonzalo Heredia zahrál hlavní postavu fajn přirozeně. A že toho za tu noc zažil ... Pro mě jiný, mírně nadprůměrný snímek, ke kterému se určitě někdy vrátím ... 6787 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama