Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Keats (G.Bellows) je managerem společnosti, která vyvinula satelitní systém Kidtrack, který dokáže vystopovat jakoukoli bytost na planetě. Vincent Palmer (Ch. Slater), profesionál placený konkurencí, nabídne Benovi tučnou sumičku za jeho vynález. Ten ji však odmítne. Vincent mu pohrozí, že v minulosti zabil manželku muže, který jeho nabídku nepřijal. Jediná šance, jak uchránit svou rodinu je porazit Vincenta v jeho vlastní vražedné hře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

Smok 

všechny recenze uživatele

Keďže som film nevypol hneď v úvodnej prezentácii "detského stopovacieho roztoku" Kidtrack, (máme tu aj závan sci-fi) bol som nútený odsledovať ešte hodinku a pol absolútne nelogických vykonštruovaných a nudiacich udalostí. Jedna hviezda za Slatera a jedna za Duncana, ale takéto filmy radšej prosím rovno do tv, nie na DVD. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller, který mě nikterak výrazně nenadchnul. Chybělo mi tu totiž trochu víc napětí a kace. Ikdyž musím uznat, že hlavní padouch byl docela přesvědčivý. Bylo až neuvěřitelné, ale zajímavé, co dokázal všechno udělat jen proto, aby dostal člověka, kterého si vyhlídnul, do konkurenční firmy. Ale i přesto mi děj místama připadal nudný a nevýrazný. ()

Reklama

Radiq odpad!

všechny recenze uživatele

To byla ale kravina!!! Psychopat se vsere do života jednoho hňupa a tomu nedojde, vo co mu vlastně de. A když to začne poznávat, tak už je pozdě. Ale kdyby nebyl blbej, jak v tom filmu, tak se bude chovat úplně jinak a nenechá se takhle vojebávat. Třeba když ta jeho ženuška je na toho psychopata hned jak na největšího kámoša a všechno mu věří. No prostě kravina! A konec - že psychopat musí být zabit - nemusím ani komentovat. A ten nápad se sledovacím zařízením ve formě roztoku majícího jednoznačný složení nebo co podle asi DNA, to je taky pěkná blbost. Christian Slater je už fakt pěknej lůzr. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

nuda nuda nuda. Jen Slater to občas trošku pozvedne, ale fakt nevim kdo vybíral toho hlavního "hrdinu". Je naprosto bez charisma a v podstatě mi bylo úplně jedno jestli chcípne nebo ne. O ději se snad ani nemá cenu zmiňovat, byla to hodinka a půl při který sem mohl dělat cokoliv a stejně bych o nic důležitýho nepřišel ()

jefff 

všechny recenze uživatele

Ten Slater hraje hrozný magory. a nejhorší na to je, že je hraje dobře a je mi tady fakt proti srsti. Nepříjemná atmosféra filmu je trošku srážena slabými hereckými výkony představitelů (samozřejmě kromě Slatera), kteří si film očividně nijak neužívali a nesnažili se svými výkony film trošku zvednout ze dna průměru. I tak bylo pár světlých okamžiků viz. akční jízda na koni. Nebýt Slatera Pronásledovaný by byl absolutním brakem a ani bych si ho nevšiml a to si myslím že je i případ jiných ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

  • Designér Phil Smidt a zvukař Ken Cade soutěžili o kanadskou cenu Leon v kategorii nejlepší design a nejlepší zvuk. (Terva)

Reklama

Reklama