Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřejte si vědět, co se stane, když se v pětihvězdičkovém hotelu objeví zloděj šperků se svým orangutanem. Ve chvíli, kdy se navíc čilá opička pánovi vymkne z rukou a začne si dělat, co chce, je rázem z luxusního hotelu cirkus. Všichni, až na ředitelova desetiletého syna, chtějí uličnické zvíře polapit. Jen Kyle se mu snaží pomoci k útěku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Orangutani sice nepatří zrovna mezi moje nejoblíbenější druhy opice (šimpanz je šimpanz), ale zdejší aktér měl své osobité kouzlo. Zvláště když se většina lidských aktérů tohoto filmu chovali jako naprostí dementi (až na toho malého kluka). Našlo by se tu i dost humorných a především škodolibých scén, které zvláště mladší publikum jistě pobaví a ti je ocení daleko více, než dospělí. Nicméně teď jsem to viděl po letech a pořád to má slušnou průměrnou úroveň. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Dunston: Sám v hotelu je filmem pro celou rodinu, převážně pro děti. Nemusíte u něj vůbec přemýšlet a po celou dobu se bavíte. Dunston je šimpanz, který krade v luxusním hotelu pro svého pána, ale dá se na stranu spravedlnosti. Je to hodně podobné filmu TRABLE S OPICÍ. Menší roli si zde zahrála ve svých 55 letech i rajcovní čubka Faye Dunaway v roli revizorky hotelů. [995. hodnocení, 34. komentář, 50%] ()

Reklama

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Filmy se zvířatama vždycky bývají hezké, obzvlášť když na ně máte vzpomínky z dětství. A pokud v nich ještě navrh hraje nějaký primát, sranda je vždycky zaručena. Stejně jako v tomto filmu. Dunston je fakt sladký stvoření a ty jeho držtičky, no prostě úžasný. Sečteno podtrženo, tohle je hezká rodinná komedie, ve které chlapec v hotelu dělá průšvihy s opicí. ()

wosho 

všechny recenze uživatele

Hrůza. Děsný paskvil co nelze ani popsat jako imitace scénáře (vykrádačka snad všech úspěšných rodinných filmů od poloviny 80let). Impontentní režie, která je jako z mokrého sna zoofilního nadržence milujícího orangutany. Herci? To raději se ani nebudz zmiňovat, ale co tam do prčic dělá Faye Dunaway?? To jí došly dolary v prasátku??? Celkově se jedná o mizernou sračku s vychcanou opicí a vlezlým prckem. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Vezměte hotel, nasaďte do něj pár podivných lidí, děti, zloděje, večírek a opici a máte komedii. Nebo jen zdánlivě. Ve snímku lze obdivovat jen nesmírně šikovnou a leckdy asi i kaskadérsky založenou opici, jinak krom pár skečů nevidíme nic objevného. Pády, polití, znečištění atd. Co všechno se může stát v jednom hotelu, když v něm úřadují nezbedné děti typu Kevina McCallistera a jeden op. Velmi podprůměrný počin, který málo co zachraňuje. Dětem by se ovšem nesmírně inteligentní a až předvídavé zvíře mohlo líbit, uznávám. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (3)

  • Faye Dunawaj získala za svůj výkon cenu Zlatá malina pro nejhorší herečku ve vedlejší roli. (Terva)
  • Poté, co kluk ve sklepě otevřel ventil vody naplno a fontánka v hale začala stříkat až k recepci, následuje záběr, kde se hosté hotelu všelijak válí kolem fontány, i v ní, ovšem voda z fontány nevytéká pod vysokým tlakem, ale zcela normálně, jako před akcí. Přitom kolo regulačního ventilu upadlo a tlak vody nikdo nesnížil. (pjotri)
  • Interiéry scén odehrávajících se v hotelu v New Yorku se natáčely ve staré budově Bullocks Wilshire v Los Angeles, která už není nadále otevřená. (HappySmile)

Reklama

Reklama