Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda Dupree je ošetřovatelka, která přichází do rodiny zámožného Hanka Cavanaugha aby ulechčila odchod jeho ženy Felicie, která trpí nevyléčitelnou nemocí. Po smrti Felicie se Linda sblíží s truchlícím manželem Hankem, který jí zakrátko požádá o ruku. Jeho dvě dcery se mu to všemožně snaží vymluvit, nebo ho alespoň přesvědčit, aby sepsal s Lindou předmanželskou smlouvu, ta ovšem na nic takového nechce přistoupit. Brzy po svadbě Hank zjistí, že ho Linda podvádí a chce se nechat rozvést. Dřive něž však stihne rozvod provést záhadně umírá a z jeho smrti je vyšetřována Linda... (ic)

(více)

Recenze (4)

wayne99 

všechny recenze uživatele

Film jakých byly natočeny stovky, možná i tisíce o vztahu stárnoucího muže a mladé krásné ženy. Přesto je o třídu výš než jemu podobné z německé produkce (špatný dojem navíc většinou umocňují nesympatičtí herci a příšerný dabing), které se na nás z televize hrnou jako pecny chleba. Zde se můžeme alespoň kochat pohledem na venkov a ranče v kanadském Ontariu a samozřejmě také na neobyčejně přitažlivou Natashu Henstridge, která dodává filmu potřebný ženský půvab, kterému podlehne nejeden muž – Jamesi Brolinovi se to nakonec stane osudným – postupně ztrácí svou ženu, svůj respekt a hrdost a nakonec i to nejcennější – svůj život. ()

Reklama

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinka byla dokonalá mrcha s božským tělem, kterému neodolal snad ani jeden muž z okolí. Jinak samtoný děj za nic moc nestál. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Film byl natočen podle skutečného příběhu Donny Somerville, která byla obviněna z vraždy svého manžela Hamiltona Somervilla. (hippyman)

Reklama

Reklama