Reklama

Reklama

Biznis

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Frankie, mladík na útěku ze špinavého ghetta v jižním Londýně, plánuje svůj útěk a začátky nového života ve slunném Španělsku – přesněji na Costa Del Sol. Vybaven ničím více než jen pár drobnými se vydává na cestu a to aniž by věděl, že tato nepatrná suma ho zavede do lákavého světa bývalého gangstera Charlieho. Dříve než si to sám stačí uvědomit, Frankie dostane více než po čem toužil – je jedním z Charlieho gangu a náhle se ocitá uprostřed světa organizovaného zločinu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

cab 

všechny recenze uživatele

Frankie prcha jednoho leta z Londyna na jizni pobrezi Spanelska, kde dostane praci jako ridic mistniho mafiana Charlieho. Po par akcich mu rozum a vzpominka na otcovy rady rika, aby se vratil, odkud prisel. Ale touha stat se nekym a mit more penez je vetsi. Gangsterka zasazena do 80. let se skvelou hudbou, zenami a drogami ma "cool feeling" od zacatku az dokonce a diky rejzovi, kamere a britskemu humoru vse odsipa az moc rychle. Wheather u like it or not, keep watching it till the end ;-) 85% ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Povedená britská retro gangsterka odehrávající se v 80-tých letech v prosluněném Španělsku. Vzestup a pád (vyloženě do hoven) mladého gangstera v podání oblíbence Dannyho Dyera, k tomu přesná výprava do nejmenšího detailu a od úvodních titulků dobře šlapající soundtrack toho nejlepšího z osmdesátých roků...Bavil jsem se. ()

Reklama

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Business měl svou kvalitu - všechen styl pro nás chlapy (slunce, prachy, ženský - sex a zbraně). Nick Love se držel thrillerového rozměru s příchutí začátku gangsterů Sexy bestie, kteří by se schovávali pod stůl před ghettem z jižního Londýna. Herecké obsazení podobné z filmu Hooligans a pořád to funguje. Nenudil jsem se a přes všechnu Loveho snahu dávám slušné tři hvězdičky. Další zhlédnutí je zcelestné. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

80-ky, disco, košile, teplákovky, kabrieloty, zbraně, drogy, ženy, Vice City a pořádný Biznis k tomu. Já se při téhle anglické retro gangsterce docela bavil, a to i přes to, že příběh by dokázala napsat i opravdová od Matela... Asi tou rozvlátou atmosférou nebo co... The geezer was so hard even his nightmares were scared of him. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Trendy - leč rutinní gandsterka ala osumdesátá, které trošku škodí právě ta přílišná snaha být cool... Sice svižně, leč se spoustou takových těch provařených klišé natočená story o vzestupu a pádu gangsterské partičky odkudsi z jižního Londýna na jihošpanělském pobřeží, sex, drogy a peníze a jinak ničím objevný nebo zajímavý film. Neříkám, že se mi nelíbil. Ale za víc jak tři hvězdičky tenhle business nestojí... ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama