Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Únos viceprezidenta byla jejich první a poslední chyba.
Letadlo s americkým viceprezidentem na palubě havaruje na odlehlém ostrově v Tichém oceánu. Posádka včetně viceprezidenta je zajata místními rebely. Jediný kdo zůstal na svobodě je agentka tajné služby a tiskový mluvčí. Nemají spojení s okolním světem a tak zůstává jen na nich aby posádku osvobodili. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Rozjizdi se to jako slusny becko Keith je celkem sympatak prvni pulka by usla ale to finale to totalne zabilo predevsim ten hlavni hajzl co si hral celej film na megadrsnaka je zabitej fakt ultra trapne skoda mohlo to dopadnout lip ale co cekat od dalsiho hitu spolecnosti dvd edice ty maji holt patent na antihity ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pokud vám nevadí, že letadlo je jen model, že výbuchy jsou jen světelné záblesky a počítačová animace, že střely dopadají na zem v jiném úhlu, že závěr filmu není na moři, ale na jezeře a že Mariel Hemingway je chlap, pak se to dá docela dobře zkouknout. Televizní film odehrávající se v džungli s minimalistickou "predátorskou" hudbou, obrovskými chybami na straně partyzánů a neskutečně makabrózního US viceprezidenta a jeho přítelkyně z tajný služby, která si počíná jak MacGyver. Někdy nevím, jestli má koule viceprezident nebo jeho ochránkyně. ()

Reklama

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Zpatlanej název. Film vypadal klasicky béčkově do doby než se ukázaly "triky" a nelogické chování skoro všech postav + samozřejmě kýbl klišé xkrát viděný. Tentokrát logika i uvěřitelný děj utrpěly citelnou porážku a jediný důvod proč to neházím do odpadu je hláška odkazující na MacGyvera. Zvláště některé dialogy byly vyloženě na přesdržku a korunu tomu nasadila kolona vzbouřenců na údajně úplně opuštěným ostrově. Těch tam bylo. Těch bych si určitě niiikdo nevšiml. ()

AdamesWWE 

všechny recenze uživatele

[7/10] Celkom dobré akčné béčko. Ako pokračovanie perfektného Air Force One to brať nemôžeme, pretože to ako pokračovanie vôbec nefunguje a stým zámerom to nebolo točené, ale zaujal ma aj tento film. Potenciál príbehu opustených ľudí na ostrove ohrozených žoldniermi nebol naplnený, určite sa z toho dalo spraviť aj čosi viac, no aj tak sa nato dobre pozerá, film je krátky a po páde lietadla to začne už byť zaujímavejšie. Prostredie filmu celkom dobré. Herci sú dosť béčkoví, obvzlášt ženské obsadenie, tam ma nik nezaujal a blodnýna s m4 v ruke vyzerá dosť hlúpo. Ani hlavná úloha prezidenta ma nedostala, David Keith nemá takú charizmu aby som mu mohol fandiť, ale záporák to plno vynahradzujek ten bol veľmi dobrý. Air Force Two nie je zlý film, aj napriek svojim negatívnym stránkam - obsadeniu, pár zlých záberov, celkovo slabšia kamera, priemerné akčné scény, ale aj tak tie 4 dám. Bavilo ma to. ()

pravo odpad!

všechny recenze uživatele

Film na mňa zapôsobil dojmom dokonalej amatérčiny akoby ho natočila skupina ľudí, ktorá v rámci nejakej reality šou dostala do rúk po prvýkrát v živote kameru a úlohu natočiť za pár dní akčný film. Vtipnosť sa tomuto dielu nedá uprieť, ale v tomto prípade sa nejedná o zámer autorov, ale o zhovädilosť scenára a nekompetentnosti režiséra. Považovať amerického viceprezidenta za druhého najsilnejšieho muža sveta a naivita a hlúposť rebelov ako aj náhodilosť situácii je síce úsmevná, ale aj do plaču. A všetko poznačuje ešte absolútna nesympatickosť hercov hrajúcich hlavné postavy najmä Mariel Hemingway. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Aucklandu na Novém Zélandu. (rafix)

Reklama

Reklama