Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Angelina je vážně výborná herečka a tady měla obrovskou příležitost se předvést a taky se předvedla. Z obrazu téměř nezmizí: mluví, nadává, fetuje, miluje, pózuje a všechno na plný pecky. Z filmu, který je krapet tendenčně natočen a v podstatě od začátku můžete předvídat, kam se děj bude ubírat a to i režijně (takže žádné obrazy pozpátku, vložené anime, atd.), udělala Angelina právě svým přesvědčivým projevem něco velmi zvláštního. ()

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Nenápadný, ale výborný životopisný film americké supermodelky o tom, jaký je skutečný showbussines, jak chutná sláva, a jak snadno spadnete do největí špíny a skončíte v úplném zapomnění. Mínus je, že snad na každé scéně bylo vidět, že jde o TV film, devadesátková hudbička, prolínačky a míchání barevných a černobílých záběrů (hlavně ze začátku) bylo vyloženě nepříjemné. 70% ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi biografie v rade, ktera krome Angeliny neni nicim moc zajimava. Opet tu mame cestu na vrchol, drogy a pad, proste totalni predvidatelna klasika. Ja vim, je to podle skutecnejch udalosti, ale stejne. Tady je film navic prokladanej otravnejma rozhovorama, ktery popisujou Giu a cely si to hraje na lehce dokumentarni styl. Navic clovek ani moc nemuze Gie fandit, chova se jak krava, bere drogy a vsechno si zpusobila sama. Navic nizsi rozpocet je misty znat. Nicmene Cristofer si tohle vsechno nastesti vcas uvedomil a zachranil to obsazenim hlavni role. Co muze bejt totiz lepsiho, nez sexy Angelina Jolie hrajici sexy modelku, nemajici problem ukazat kozy a zadek. No a krome toho, ze se obcas slikne a obcas si da nejakou odvaznejsi scenu, tak taky velice slusne hraje a v zaveru da vzpomenout na Naruseni, u kteryho bych si tipnul, ze zkusenosti z tohohle filmu vyuzila. Slabsi 4*. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z hlediska kvality scénáře nebo režie je to v podstatě průměrný televizní fim, nicméně jeho hrdinkou je slavná supermodelka, žena se skandálním způsobem života a tzv. celebrita. Takže divák se může kochat pozlátkem světa modelingu, krásnými dívkami a v neposlední řadě Angelinou Jolie v hlavní roli. Ne že by to byla tak skvělá herečka, ale typově se do role mondénní, lehce zvrácené krásky skutečně hodí. Celkový dojem: 60 %. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, těch důkazů, že je Angie skutečně skvělá herečka zase tolik není, protože mnohdy hrála prostě jen v mainstreamu, kde nejsou ty schopnosti tak patrné, ale právě snímek "Gia" ukazuje, jak dovede být úchvatně živelná, něžná, krásná i hnusná a jak se toho nebojí. Je to její koncert. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie (Gia) řekla o Gie Carangi: „Když je volná a sama sebou, je neuvěřitelná. To je ta tragédie jejího příběhu. Myslíte si: ,Sakra, vždyť nepotřebovala drogy, to ona byla droga.‘“ (TheRay97)
  • Film získal kromě dalších prestižních cen i dva prestižní Zlaté Glóby. (Elisebah)

Reklama

Reklama