Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Silas 

všechny recenze uživatele

Příjemný snímek snažící se v průběhu dění přesvědčit divákovu mysl, že jde o dokument. V určitých fázích střídá barevnou kameru černobílá, někdy za účelem autenticity, jindy zas při touze zvýraznit Giinu krásu. Ne jen Angelinou živ je tento film, ovšem z velké části na ní stojí. Na obyčejný televizní film dobře zapracovali vizážisti, díky nimž mohla Jolie naplno rozjet své kreace a postupně odrovnávat tělo i psychiku. Scéna v léčebně by mohla plně konkurovat odvykací kúře v Rayovi, kde zas (a nejen tam) dobře uplatnil své schopnosti střihač... Přestože ta Angelinina postava mě nutí dát i 4*, nemohu tak učinit, protože se mnou snímek za celou dobu vůbec nic neprovedl a já jen sledoval kvalitní práci tvůrců na příběhu těžkého vzestupu a rychlého pádu jedné nádherné modelky. ()

Helixus 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené vyprávění o dramatickém životním příběhu modelky-rebelky...Celkem decentní, obyčejné zpracování neurazí, spíš naopak...Celý film stojí na perfektním hereckém výkonu hlavní herečky a neobyčejném pravdivém příběhu ženy s krásnou tváří a duší dítěte ve velkém světě show-businessu...Angelinu jsem takhle hrát ještě neviděl, opravdu velmi dobrý výkon a hlavně jí to neskutečně sluší, za což musím přidat i tu pátou hvězdičku :) ()

Reklama

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Jednou jsi na nahoře, podruhé se topíš ve s..... Další z filmů o tom jak drogy dokážou zkazit život. Samozřejmě to má špatný konec, asi to bude tím, že je to taki v realitě. Angelina jak ji neznám, zahrála Giu tak skvěle, že bych byl ochoten přijmout i fakt, že ta modelka vlastně Angelina byla. Elizabeth Mitchell rovněž skvěle sekundovala a nemám zde moc co vytknout, přesto mě film nezaujal tak jak by bylo potřeba. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

Pálíte-li svíčku života z obou konců, pak není divu, když dohoří rychleji než jiné, ačkoli by se dalo donekonečna diskutovat o tom, zda je lepší shořet než pomalu vyhasínat. Každopádně mám pocit, že 21. století pro Angelinino herectví znamenalo to druhé, v málokterém filmu se aspoň blíží drajvu, jaký má její extravagantní, vášnivá a nešťastná Gia, byť to možná ani moc nehraje a vysoce vyčnívá nad plochou historkou okresního formátu o tom, že drogy jsou špatné, áno... ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrý životopisný film o krásné dívce se zlatými vlasy, ke které chodili lidé a každý si odnesl pramínek aniž jí za něj cokoli dal. Hledala v životě záchytný bod, ale všechny se jí rozpadaly pod rukama. A na ten poslední, který jediný byl stálý, už neměla odvahu ani sílu. Prohnala se životem, zazářila jako nikdo jiný, stejně rychle zhasla a na její místo čekala už řada dalších. Rychlost, žár a marnost, takový pocit jsem z filmu měla. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Film je natočen podle skutečnosti. (Elisebah)
  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno