Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Odbržděná Angie dává zapomenout skutečné tváři první supermodelky, která nedržela jen toto prvenství. Shlédnuto po letech, výborný, škoda že televizní, film. Jít to na velké plátno, možná by si Angelina sáhla, krom zlatého Piťáka, i na zlatého plešouna. S Giou ji nepojí fyzická podoba, ale její osobnost vystřihla senzačně. "Chci si dát pauzu." "To nejde. Teď a tady. A žít budeš potom." ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Aby měl takovýto tragický životní příběh, u něhož víme jak dopadne, nějakou výpovědní hodnotu, musí být podle mě víc než kdy jindy postaven na kvalitním hereckém výkonu. To co Angelina předvádí je přinejmenším nadstandard. Mladičká, citlivá, začínající modelka - na všechny strany rozdává lásku, které se jí neopětuje.Ve svém nitru zmatená, přichází do velkého světa modního businessu, ve kterém se postupně ztrácí a přichází o poslední zbytky své křehké osobnosti. Kolotočem událostí je semletá a vyplivnutá dřív, než si stihne vše uvědomit a na poslední chvíli se pokusit zatáhnout za záchrannou brzdu. V momentě, kdy se snaží vymanit z drogové závislosti, je už totiž postavena před jednu předem prohranou bitvu. Film se nepokouší nuceně moralizovat (čehož jsou důkazem výpovědi členů rodiny - hlavně maminky,která by si ráda umyla ruce a zbavila zodpovědnosti, přestože v nejvypjatějších situacích nebyla Gie nikdy oporou a právě ona nese viny největší podíl), ale jen vše otevřeně a relativně objektivně zobrazit. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se podívala znovu po deseti letech a už mi nepřišel, tak dokonalý, jako když jsem ho viděla poprvé, proto snižuji hodnocení. Angelina je pořád skvělá a tenhle herecký výkon považuji za jeden z jejích nejlepších v její kariéře. Ale vadí mi dost styl, jakým je film natočený. V jedné scéně se objeví jeden moment třikrát za sebou, zřejmě, aby zdůraznili tu důležitost, ale tohle mi extrémně vadilo. Celkově mi vlastně postava Gii přišla i dost odměřená, takže jsem si k ní nenašla to pouto. Na poprvé mě film rozbrečel, tentokrát jsem z toho necítila žádnou emoci. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z hlediska kvality scénáře nebo režie je to v podstatě průměrný televizní fim, nicméně jeho hrdinkou je slavná supermodelka, žena se skandálním způsobem života a tzv. celebrita. Takže divák se může kochat pozlátkem světa modelingu, krásnými dívkami a v neposlední řadě Angelinou Jolie v hlavní roli. Ne že by to byla tak skvělá herečka, ale typově se do role mondénní, lehce zvrácené krásky skutečně hodí. Celkový dojem: 60 %. ()

petero 

všechny recenze uživatele

GIA je typickým životopisným príbehom modelky jej závratnej ale krátkej dráhy, ktorú samozrejme ukončili drogy všetkého možného druhu a to tak, že sa nakazila vírusom HIV čo je jediné zaujímavé, že to v tej dobe nebolo bežné a ako sa k tomu stavala jej rodina, doktori v oblekoch a ako sa prišla rozlúčiť so svojou priateľkou, to bolo jedine pôsobivé. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Film získal kromě dalších prestižních cen i dva prestižní Zlaté Glóby. (Elisebah)

Reklama

Reklama