Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Odvrácená strana přehlídkových molů v turbulentní a dynamické biografii slavné americké supermodelky z přelomu 70. a 80. let. Celým jménem Gia Marie Carangi se stala odrazem skutečného světa módního průmyslu se všemi jeho chybami a úskalími. Jak to již bývá, rychlou cestu na vrchol, vystřídal strmý pád. Titulní roli ženy, která byla příliš krásná na to, aby zemřela, a příliš divoká na to, aby žila , ztvárnila excelentní Angelina Jolie. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jeden z najkrajších filmov. Koniec ma vážne prekvapil, i keď som od začiatku tušil, že to s tými drogami ani inak nemôže dopadnúť. Ale na druhú stranu ma to dosť prekvapilo. Giu zaraďujem k tomu najlepšiemu, čo Angelina Jolie vo svojej bohatej hereckej filmografií stvárnila. S námetom si poradila s nonšalanciou sebe vlastnou. Dokázala ma rozosmiať aj dojať, skrátka zapísať sa nezmazateľne do srdca. Navyše nám ukázala skoro všetko a s krásnou Elizabeth Mitchell natočila jednu z pre mňa najerotickejších filmových scén. Nádherná dráma. Doporučujem. ()

Reklama

Helixus 

všechny recenze uživatele

Velmi povedené vyprávění o dramatickém životním příběhu modelky-rebelky...Celkem decentní, obyčejné zpracování neurazí, spíš naopak...Celý film stojí na perfektním hereckém výkonu hlavní herečky a neobyčejném pravdivém příběhu ženy s krásnou tváří a duší dítěte ve velkém světě show-businessu...Angelinu jsem takhle hrát ještě neviděl, opravdu velmi dobrý výkon a hlavně jí to neskutečně sluší, za což musím přidat i tu pátou hvězdičku :) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Angelina Jolie to zahrala dobre, pripúšťam. No nemôžem povedať, že ma dostatočne dojal "citlivý príbeh dietaťa strateného vo svete aj vo vlastnom vnútri" (meave). Angelina to zahrala až tak dobre, že keď som sledovala Giinu povahu, vôbec sa mi nezdala byť strateným dieťaťom - naopak, bola to panovačná, manipulatívna a zhýčkaná mrcha. Originálna charizmatická rebelka? Iste, veď presadzovala hlavne to, čo chcela ona a vďaka vrodenej kráse jej to ľudia žrali. Ak nie, terorizovala ich a aj tak si robila čo chcela. Potom si zničila život (doslova) a všetci plakali. Hmm. Jej príbeh bol však atraktívny, lebo v polovici 80. rokov bol AIDS veľkým strašiakom a vieme si predstaviť, ako smrť modelky otriasla módnym priemyslom. Keby bola zomrela na zápal pľúc, neštekol by po jej príbehu ani pes. Čím to je, že keď sa spoja celebrity, drogy a AIDS, robíme ikony z ľudí, ktorí by mali byť všetkým iným, len nie vzorom (to platí aj pre Freddieho Mercuryho, hoci milujem jeho hudbu, on vedel, kedy to posral). Ľutujem, ale nemám súcit s rozmaznanými superhviezdami, ktoré sú zdravé, krásne, úspešné, milované a bohaté a pritom majú tonu psychických problémov a drogujú, lebo sú zdravé, krásne, úspešné, milované a bohaté. Posrať si život drogami je každého výsostné právo, ale nemusím sa predsa tváriť, že ma to niečím inšpiruje. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taký smutný a dojemný životný príbeh sa nevidí každý deň. Angelina tu vyzerá veľmi dobre - nielen herecky, ale aj fyzicky a to vo viacerých scénach :-) Ale okrem toho je to fakt film, ktorý ukazuje hlavne tú odvrátenú stranu šoubiznisu a to ako jedna hnusná choroba dokáže zničiť človeka až do morku kostí. Mal som z neho na konci také nepríjemne zvláštne pocity a práve preto dávam plný počet. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)
  • Film je natočen podle skutečnosti. (Elisebah)
  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)

Reklama

Reklama