Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

mysicka 

všechny recenze uživatele

příběh něžné i proradné, kruté i bezradné giy.. příběh o jedinečnosti, o cestách nahoru, vrcholech i pádech do propastí, které jsou bezedné a tudíž odrazit zpátky se nedá.. gia byla krásná a jedinečná.. milovala se stejnou intenzitou jako fetovala, vše naplno, bez mezí a mantinelů.. happyend se nekoná, tohle je život.. angelina jolie v roli supermodelky, které ležel celý svět u nohou, jenže to nebylo to, co ona potřebovala a co si přála.. ps: pseudodokument? citové vydírání? hehe.. občas je dobré vidět dál než jen na špičku svého nosu.. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gia je jeden velký herecký koncert Angeliny Jolie, kterou jsem snad vážněji ještě neviděl zahrát. Přišlo mi ale, že tenhle film je jenom o hereckém talentu Angeliny Jolie. Jasný totiž je, že tenhle film bude jedna velká tragédie a od začátku do konce se sype stejně tak rychle, jako třeba takový domeček z karet. ()

Reklama

mirec88 

všechny recenze uživatele

Taký smutný a dojemný životný príbeh sa nevidí každý deň. Angelina tu vyzerá veľmi dobre - nielen herecky, ale aj fyzicky a to vo viacerých scénach :-) Ale okrem toho je to fakt film, ktorý ukazuje hlavne tú odvrátenú stranu šoubiznisu a to ako jedna hnusná choroba dokáže zničiť človeka až do morku kostí. Mal som z neho na konci také nepríjemne zvláštne pocity a práve preto dávam plný počet. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Odbržděná Angie dává zapomenout skutečné tváři první supermodelky, která nedržela jen toto prvenství. Shlédnuto po letech, výborný, škoda že televizní, film. Jít to na velké plátno, možná by si Angelina sáhla, krom zlatého Piťáka, i na zlatého plešouna. S Giou ji nepojí fyzická podoba, ale její osobnost vystřihla senzačně. "Chci si dát pauzu." "To nejde. Teď a tady. A žít budeš potom." ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Film, který mě skoro uspal k smrti. Přiznávám, asi jsem zaujatý - jednak jsem nikdy nepropadl kultu Angeliny Jolie, aktuálně 2. nejpopulárnější herečky na ČSFD (jediný dobrý film, ve kterém podle mě kdy hrála, byla Výměna, a jako žena se mi vyloženě nelíbí, ty její olbřímí rty mi přijdou vyloženě odpudivé, a celkově je to podle mě herečka, u níž její osobní život dalece převyšuje ten pracovní, což jen podtrhuje můj nezájem o ni), a za druhé jsem nějak nepochopil, proč vlastně tento film vzniknul - na titulní postavě mi nepřišlo nic zajímavého a celkově mi přijde myšlenka točit životopisné filmy o nějakých modelkách absurdní. Ten film je jen další variací na stokrát viděné schéma postupně řízené sebedestrukce, s předem známým koncem a nezbytným puncem varování navrch. Když si k tomu přičtu laciné televizní provedení a děsivě špatný český dabing, v němž jsem film zhlédl, nemohu se za sebe ubránit údivu, proč z toho bylo tolik lidé unešeno (pokud tím důvodem tedy nebyl Joliin full frontal). Absolutně zbytečný, nudný a dokonale předvídatelný film, který je možné s ledovým klidem ignorovat. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Film získal kromě dalších prestižních cen i dva prestižní Zlaté Glóby. (Elisebah)
  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)
  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)

Reklama

Reklama