Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Aby měl takovýto tragický životní příběh, u něhož víme jak dopadne, nějakou výpovědní hodnotu, musí být podle mě víc než kdy jindy postaven na kvalitním hereckém výkonu. To co Angelina předvádí je přinejmenším nadstandard. Mladičká, citlivá, začínající modelka - na všechny strany rozdává lásku, které se jí neopětuje.Ve svém nitru zmatená, přichází do velkého světa modního businessu, ve kterém se postupně ztrácí a přichází o poslední zbytky své křehké osobnosti. Kolotočem událostí je semletá a vyplivnutá dřív, než si stihne vše uvědomit a na poslední chvíli se pokusit zatáhnout za záchrannou brzdu. V momentě, kdy se snaží vymanit z drogové závislosti, je už totiž postavena před jednu předem prohranou bitvu. Film se nepokouší nuceně moralizovat (čehož jsou důkazem výpovědi členů rodiny - hlavně maminky,která by si ráda umyla ruce a zbavila zodpovědnosti, přestože v nejvypjatějších situacích nebyla Gie nikdy oporou a právě ona nese viny největší podíl), ale jen vše otevřeně a relativně objektivně zobrazit. ()

Saraswati 

všechny recenze uživatele

Obyčajný príbeh hviezdy, stiahnutej k zemi tou prazvláštnou gravitáciou drog. S nevzrušivou formou, no so skvelou Angelinou Jolie, ktorá v tomto filme ukázala, že vie aj HRAŤ a nie iba skákať po džungli so zbraňou v ruke a pritom dobre vyzerať. Film stojí len a len na jej úžasnom hereckom výkone a v tomto prípade to naozaj stačí. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Dalsi biografie v rade, ktera krome Angeliny neni nicim moc zajimava. Opet tu mame cestu na vrchol, drogy a pad, proste totalni predvidatelna klasika. Ja vim, je to podle skutecnejch udalosti, ale stejne. Tady je film navic prokladanej otravnejma rozhovorama, ktery popisujou Giu a cely si to hraje na lehce dokumentarni styl. Navic clovek ani moc nemuze Gie fandit, chova se jak krava, bere drogy a vsechno si zpusobila sama. Navic nizsi rozpocet je misty znat. Nicmene Cristofer si tohle vsechno nastesti vcas uvedomil a zachranil to obsazenim hlavni role. Co muze bejt totiz lepsiho, nez sexy Angelina Jolie hrajici sexy modelku, nemajici problem ukazat kozy a zadek. No a krome toho, ze se obcas slikne a obcas si da nejakou odvaznejsi scenu, tak taky velice slusne hraje a v zaveru da vzpomenout na Naruseni, u kteryho bych si tipnul, ze zkusenosti z tohohle filmu vyuzila. Slabsi 4*. ()

spiritus 

všechny recenze uživatele

Perfektní a poučná biografie jedné velmi uspěšné modeleky začátku 80 tých let. Podle mého názoru jeden z nejlepších, ne-li nejlepší herecký výkon Angeliny Jolie.Díky tomuto filmu jsem si všimnul do té doby mě neznámé herečky.Více méně i pro ni Gia znamená onen výrazný posun výš v její kariéře.I když se nejedná o žádný velkofilm, hloubka a vypovýdající hodnota tohoto filmu je obrovská. Prostě kvalitka. 85 % ()

Puyi 

všechny recenze uživatele

Film je každým momentem lepší, první půle nebyla podle mě zachycena, tak dobře, jak by určitě mohla být, druhá půle byla ovšem parádní, kadždy moment byl velice silný. Angelina Jolie byla krásná, úžasná a určitě byla to nejlepší na celém filmu. Škoda, že byl film natočen, tak jednoduše, k takovému to člověku mě to úplně nesedělo. Závěrečné minuty byly skvělé. Líbila se mi i hudba. Dávám 4* hlavně za Angelinu a za konec. :) ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Ve filmu sice nikde vidět podobizna skutečné Gii M. Carangi není, nicméně na dvou verzích originálního plakátu k filmu je  její obličej zachycen. (dickens)
  • Angelina Jolie získala za svůj herecký výkon v titulní roli Zlatý glób. (Elisebah)
  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)

Reklama

Reklama