Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedni ji milovali, druzí zatracovali. Neušla však pozornosti nikoho. Supermodelka Gia Marie Curangi začínala jako osobitá, avšak, mírně řečeno, neposlušná kráska. Kariéra mladé rebelky strmě stoupala a přibývající poblouznění ze slávy a peněz si vyžádalo svou první daň. Těžkou drogovou závislostí její tragédie jen začala... Pozoruhodný životní příběh podle skutečné události. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (243)

nascendi 

všechny recenze uživatele

Štandardný životopisný film o vzostupe a páde hviezdy modelingu s neštandardne dobrým, uveriteľným výkonom Angeliny Jolie. Koniec krátkej a závratnej kariéry v jej krátkom živote odštartovali drogy a dokončila ju vtedy iba začínajúca pliaga, ktorá si svoje obete vyberala najskôr medzi narkomanmi, homosexuálmi a neskôr aj medzi ostatnými, ktorí jej nebezpečenstvo podcenili. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Gia je jeden velký herecký koncert Angeliny Jolie, kterou jsem snad vážněji ještě neviděl zahrát. Přišlo mi ale, že tenhle film je jenom o hereckém talentu Angeliny Jolie. Jasný totiž je, že tenhle film bude jedna velká tragédie a od začátku do konce se sype stejně tak rychle, jako třeba takový domeček z karet. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, těch důkazů, že je Angie skutečně skvělá herečka zase tolik není, protože mnohdy hrála prostě jen v mainstreamu, kde nejsou ty schopnosti tak patrné, ale právě snímek "Gia" ukazuje, jak dovede být úchvatně živelná, něžná, krásná i hnusná a jak se toho nebojí. Je to její koncert. ()

petero 

všechny recenze uživatele

GIA je typickým životopisným príbehom modelky jej závratnej ale krátkej dráhy, ktorú samozrejme ukončili drogy všetkého možného druhu a to tak, že sa nakazila vírusom HIV čo je jediné zaujímavé, že to v tej dobe nebolo bežné a ako sa k tomu stavala jej rodina, doktori v oblekoch a ako sa prišla rozlúčiť so svojou priateľkou, to bolo jedine pôsobivé. ()

Andre3000 

všechny recenze uživatele

Jednou jsi na nahoře, podruhé se topíš ve s..... Další z filmů o tom jak drogy dokážou zkazit život. Samozřejmě to má špatný konec, asi to bude tím, že je to taki v realitě. Angelina jak ji neznám, zahrála Giu tak skvěle, že bych byl ochoten přijmout i fakt, že ta modelka vlastně Angelina byla. Elizabeth Mitchell rovněž skvěle sekundovala a nemám zde moc co vytknout, přesto mě film nezaujal tak jak by bylo potřeba. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (10)

  • Faye Dunaway získala za svůj herecký výkon Zlatý glób. (Elisebah)
  • Po natočení filmu, byla Angelina Jolie zvolena herečkou, se kterou by ženy nejraději strávily noc. (ČSFD)

Reklama

Reklama