Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 16 (1987) (série)


Profesor Popelnice (S16E07)

(epizoda)

Obsahy(1)

Když se vám ještě před svatbou nastěhuje do bytu milovaný dědeček, kterého babička vyhodila pro jeho okouzlení předměty ze smetišť, jehož studenti nazývají profesor Popelnice, je to napováženou. A ke všemu jsou tu rodiče, příbuzní, krysa plná blech? Lubor Tokoš v bakalářské komedii na téma pohroma v bytě. (oficiální text distributora)

Recenze (6)

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářský příběh z brněnského studia. R. 2012 odvysíláno v "balíčku" s příběhem Straka jako Pohroma v bytě. Erik Pardus nezklamal, ale ta krysa plná blech a další postavy jsou scénáristicky trochu nadsazené... ()

fleker 

všechny recenze uživatele

muzu baj d vej? ...dneska sem navstivil fotra,,,potreboval sem se ho na neco zeptat.... ale misto aby mi vysel vstric....vodbyl me...ze prej ted nema cas, protoze si musi vobtisknout prsa.....kdo me trumfne? berte to jako soutez vo nejdivnejsiho fotra.... ten muj je profesor na stredni skole a taky rad prinasi vod polelnic ruzny "uzitecny" vecicky, ktery se prej este budou hodit,,,,na muj výsměch ráguje tim,ze kdo se smeje naposledy,ten se smeje nejlip....je to asi naka pedagogicka degenerace neboco, tahat si domu prkynko vod hajzlu uplne ciziho cloveka a jiný "vychytávky", jak tomu říká von.....a co se tejče tech prsou, abysme mu zase nekrivdili, tak ty si prosím sel vobtisknout, ne proto, ze by se tim nako ukajel nebo co, ale protoze maj nekde karneval a von de za malou mořskou vílu...no...i kdyz bych moch neco podotknout,,,,nechal sem to bejt..petapadesatiletou zarostlou malou morskou vilu o vaze 1,2 metraku sem sice este nikde nevidel...ale jak povidam...je to velkej kluk...a ponevac uz se nakej ten ctvrtek zname, tak i to, ze vopul druhy rano vyrazil v trenclich k sousednimu baraku,,,smer kontejner... s tim, ze de ulovit naky šupiny na spodek, me uz ani nijak moc neprekvapilo...ja narozdil vod neho totiz vim, ze lidi kery se smejou naposled,,,,,,sou většinou tak trošku pomalejší ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Jistě, z akvária se udělá terárium, do něj se dá had, já dostanu infarkt a dědeček mě mumifikuje a přidá mě do sbírky ke tvé usušené svatební kytici !! To je moc zajímavej příběh.. Jenže já v něm odmítám hrát hlavní roli můmie !! Slyšíš ?? Odmítám !!" ;) ()

Reklama

Reklama