Reklama

Reklama

Ae-kyung je namyšlený frajírek a dědic, kterému jeho dědeček odkázal obrovské bohatství. Jenže dědečkova závěť bude platná pouze za splnění podmínky, že bude přeložen do Boramské střední školy v Gangwondo, kde musí odmaturovat. Po případném nedokončení studia, bude veškerý majetek věnován na charitu. Tak se Jae-kyung z pohodlného života v přepychu a luxusu stěhuje do malého městečka a nastupuje dle závěti do Boramské střední školy. Ze začátku si nemůže zvyknout na zdejší školu a veřejnost, snaží se obejít dědečkovi podmínky přes úplatky a rvačky. Jae-kyung zde však potkává milou a krásnou dívku Choi Eun-hwan (trpící Hypertrofickou kardiomyopatií), do které se zamiluje, rázem se z namyšleného a drzého sobce začíná stávat dospělý muž. Bude Choi Eun-hwan opětovat jeho lásku a podaří se jí překonat velice zákeřnou nemoc? (Káronoš)

(více)

Recenze (79)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě to nebyl špatný film, ale také ničím nevybočoval a co hlavně - již jsem podobných korejských filmů viděl dost. Tenhle film si kladl za cíl dojmout diváka, jenže tím u mě nezabodoval. Pravda je, že chyba bude i na mé straně, protože jsem očekával spíše komedii a té se mi zde fakt nedostalo:D ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Moze obsahovat spoilery Pri pozerani tohto filmu som sa uistil v dvoch veciach. Prva - korejske romance su si podobne ako vajce vajcu (vynimky sa samozrjme najdu). Druha - aj napriek tomu je kazda z nich krasna. Trochu ma zaraza, ze korejsky reziseri sa tak s oblubou vracaju stale k rovnakej teme - a to je smrt milovaneho. Ano, je to uderny namet a da sa z neho vela vytazit, pozerat vsak to iste po desiaty krat uzproste nieje ono. Na druhu stranu vzdy ma ohuri ten krasny jemny humor, dychvyrazajuce napady, nadherna hudba....korejci s vytvorili vlastny filmovy podzaner, pri ktorom vzdy dostanete x-tu variaciu na to iste, ale takisto aj prenadhernu porciu romantiky. Takze. Bud sa tych sladuckych filmikov skor ci neskor prejete, alebo vas ta romanticka nadhera zakazdym opanta. Ja som podlahol :) (8.5/10) ()

Reklama

ainny 

všechny recenze uživatele

Zvláštní, ale mně to vůbec citově vyděračské nepřišlo. Naopak, moc se mi tenhle příběh líbil, protože i takový bývá život. Sice tu, pravda, byla dost velká paralela s japonským Heavenly Forest a dokonce oba filmy mají i stejnou dobu vzniku, ale ten japonský mi přišel mnohem víc hrající na city. Nevím, možná je to i proto, že jsem nedávno koukala na Nunui yeowang a při té jsem vybrečela většinu slz. Tady mi jich stačilo jenom pár v samém závěru. Jinak jsem si to dokonale užívala. ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Tak trošku scénář sešitý horkou jehlou, dle mého. Ač korejci milostné balady umí, tahle mi přišla zpracovaná tak nějak letem světem, i s přihlédnutím k tomu, že hlavní představitelka mi nějak nesedla, vypadalo to tak na sedmou třídu základní školy. Bohatý vnuk velmi bohatého dědečka, projíždějící Soulem ve svém Ferrari, je po jeho smrti postaven před nemilé rozhodnutí v závěti -studium dokončit v malém městě. Tam je i sirotčinec.Jay-Kyung se brání zapadnout a geniální myšlenka -když budu dělat průšvihy, vyhodí mě sami -se taky neosvědčí. Spolužačka ze třídy si přivydělává na benzině...... hmmm....tak trochu instantí, pár dojemných scén, hezké exteriéry.....víc mi to nedalo:-) ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Silný emotivní zážitek, který mě celkem dostal. Čekal jsem, že půjde o něco trochu jiného, jednoduššího, ale zklamaný určitě nejsem. Byl to dojemný příběh, který neskutečně rozjasnila Yeon-hee Lee. Škoda jen, že mě občas unikala pointa. # pozn.: Shit to popsal v komentáři dost výstižně - kdyby stejný scénář dostal do rukou někdo jiný než Korjeci, patrně by vzniklo průměrné tuctové klišé. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama