Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (197)

Raven0 

všechny recenze uživatele

Hm, podivný mix žánrů plný odhalených slečen, vyhřeznutých vnitřností, trapných keců, nesmrtelných mutantů apod. Klišé samozřejmě nesmějí chybět (na začátku je vám hned jasné kdo že to vlastně doklepe až dokonce relativně zdráv). Nelogických momentů je taky požehnaně (omráčenému mutantovy samosebou nikdo neusekne hlavu, ale to není ani taková chyba, spíše již standart v amerických hororech). Sečteno a podtrženo, není to vůbec špatné. Na dnešní dobu plnou nudných pseudohororů milé osvěžení + sympatická stopáž = jasná volba na deštivou, temnou noc... ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Podobně jako o rok starší Slither je i Hatchet s radostí natočená komediální pocta žánru, která však od nedotaženého pokusu tromáckých odchovanců působí jako zjevení z jiného světa (doslovně). Tak šílená kadence prvoplánově infantilního humoru vypadá jak z Monthy pythonů a chvílemi jsem se přistihnul, jak nad tou brutálně nadsazenou debilitou postav kroutím nevěřícně hlavou a zároveň se válím smíchy. Dovedu si představit dvojku, jen tu míru splatteru bych posunul o stupeň výš než byla v kterémkoliv průměrném díle Pátku 13-tého. ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Výborný jako komedie a ještě lepší jako horor, takhle si představuju ideální hororovou komedii či komediální horor, říkejme si tomu jak chceme :-)! Ano chce to při sledování jistou míru nadsázky a nadhledu jak už tu bylo zmiňováno a neuškodil by malinko hrůznější vrahounek, protože z tohohle ošklivce vážně moc strachu nešlo, ale musím říct že jsem se vážně celou dobu výtečně bavila, nemělo to jedinou slabší chvilku a vraždy byly fakt povedené. Horký adept na nejvydařenější hovadinku jakou jsem kdy viděla. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Solidní oddychový horůrek plný slušných hlášek, doslova na kusy roztrhaných těl a postupně se redukujících koziček. Párkrát jsem se fakt slušně zasmála, ale i tak film zachránila jen 75minutová stopáž, protože ke konci už to začínalo působit docela zdlouhavě (a přestala se slíkat trika)... 50% v té nejčistší podobě. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horor, ktorý zlyháva vo všetko, o čo sa snaží. Akože atmosféra louisianských bažín zapácha odfláknutými štúdiovými kulisami, background story kopíruje Jasonov príbeh viac než by to bolo vhodné, cameá legiend sú mdlé (Tony Todd je vyslovene trápny), slovné výmeny medzi postavami sú ako od ochotníkov, čo sa zabudli poriadne naučiť text a nazvať humor pubertálnym by bolo priveľkou chválou. Nakoniec jediné, čo vyšlo, je slušné gore. A to je sakra málo. A bolo by to málo aj v 80tych rokoch, na ktoré sa film odkazuje. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Efektář a příležitostný režisér John Carl Buchler, který je odpovědný za efekty a který ve filmu ztvárnil malou roli rybáře, pracoval s Kanem Hodderem také na snímku Pátek třináctého 7 (1988). (LION-MR.T)
  • Kane Hodder, představitel zabijáka Victora Crowleyho jednu z obětí usmrtí hodem o náhrobek. V roli Jasona Voorheese ve filmu Pátek třináctého 7 (1988).zabije jednu z obětí podobně, a to hodem o strom ve spacím pytli. (LION-MR.T)
  • Kane Hodder na snímku spolupracoval také jako koordinátor kaskadérských scén. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama