Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina turistov sa rozhodne stráviť noc strašidelnou plavbou po bažinách New Orleans. Legenda hovorí, že tam straší duch Victora Crowleyho. Victor Crowley sa narodil zdeformovaný, deti sa mu posmievali a preto bol neustále zavretý v dome. Jeho otec sa vraj raz pomiatol a rozťal mu tvár sekerou, čím ho zabil. Po tom, čo loď uviazne, sú výletníci donútení vyjsť na breh a už čoskoro zistia, že to možno nie je iba legenda, ale že sa to naozaj stalo. A možno nie úplne tak, ako im to povedal sprievodca. Je však jasné, že nie všetci sa dožijú rána. (pivo)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (197)

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Vytříbený béčkový krvák jak hovado! Pustil jsem si to kvůli dovětku komedie, ale nějak se to zvrtlo do nekompromisních jatek, které komediální vsuvky míjí převelikým obloukem. Komedie to opravdu neni, možná pár keců, ale nevadí. Lesní opičí zmutovaná obludka pobíhající po lese a killující všechno živé v oblasti své chýše není věru nic přeborného, ale upřímě jsem se solidně hororově bavil dobrých 50 minut a chystal jsem se na poctivé 3*. Jenže ty nesmyslnosti, náhle dementně se chovající postavy a krach scénáře, který se odehrává v poslední 20ti minutovce, to je totální absurdita, která uráží diváka, sere svojí stupidností a posílá celý film pod drn nelidským způsobem, ale úplně zbytečně. Přitom jsem se těšil, že se v rámci béčka dočkám změny a z obětí se stanou lovci a rozseakjí ho na bilión kousků :-)). Nesmyslné "vyhrocení" závěru. Proč ho proboha nerozsekali na hadry po tom dešti? No a pak ta trapná a nucená smrt negra. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Ve dvou dnech jsem viděl dva filmy s Joelem Moorem a tenhle týpek se víc hodí do vedlejší role než být jeden z těch hlavních. Jinak je tu ale klasické složení do béčkového (a tím to "b" dost haním) hororu, nechybí samozřejmě neinteligentní slečny, které zde jen ukáží své vnady, ani průvodce, s nímž je alespoň trocu sranda (když už je to hororová komedie). Jen kdyby tu nebylo těch masakrujících scén. Ty samozřejmě - jako vždy - zkazí veškerý dojem z filmu, možná má být tohle ta vtipná část, haha, to jsem se tomu nasmál. Není to ani nechutné, ani strašidelné, ani vtipné, ale bohužel trapné. Aspoň ta bažina je hezká. ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Hatchet / Sekera = riadne veľká dávka krvi,surovosti, brutality ale i humoru...ikeď ten je postavený len na infantilnosti postáv a ich správaniu. Ale mám pocit, že presne tak si to režisér predstavoval a teda mu to vyšlo. A ikeď bude Hatchet filmom pre mnohých len na jedno pozretie, málokto obanuje že si ho aj pustil. Samotný film samozrejme netreba brať príliš vážne....veď prečo by aj. Ani samotní autori ho tak nebrali a nefilmovali. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Solidní oddychový horůrek plný slušných hlášek, doslova na kusy roztrhaných těl a postupně se redukujících koziček. Párkrát jsem se fakt slušně zasmála, ale i tak film zachránila jen 75minutová stopáž, protože ke konci už to začínalo působit docela zdlouhavě (a přestala se slíkat trika)... 50% v té nejčistší podobě. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Není to ani špatné ani dobré. Je to holý průměr, který sice respektuje svůj žánr, ale aby mě mohl víc nadchnout, musel by na mě vytasit něco víc, než mutanta, bažinu a hloupou blondýnku. Avšak nedá se říci, že bych se nudil. Je mi jasné, že cílem režiséra bylo právě diváka pobavit a nenudit, a to se mu alespoň v mém případě povedlo - za to mu posílám ty 3 hvězdičky. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (11)

  • Pracovný názov filmu bol Love Rodeo. (ShortyIC)
  • Posledný film natočený v Louisiane pred vyčíňaním hurikánu Katrina. (beso74)
  • Ve filmu ukáže prsa celkem 14 dívek. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama