Reklama

Reklama

Komora

Animovaný / Krátkometrážní
Česko, 2004, 7 min

Obsahy(1)

V animovaném filmu jsou možné zázraky. Parník tam klidně projede pralesem, dívka se proletí kolem světa, nešťastný kluk ztratí hlavu a teprve pak se zamiluje. Akademická malířka Tereza Kučerová už vynikla jako výtvarnice, grafička, tanečnice, autorka kreslených filmů, které si osobně animuje. Ve svém sedminutovém autorském filmu, zakoupeném už v Austrálii a v Mexiku, ukazuje dynamický obraz vnitřního světa současníka, který "nebyl ničeho ušetřen", a přesto neztratil světlo a naději. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Skvostně >komorní< animáček coby trip s proměnami takřka bytostnými. (Nebo že by bytostními? :-) . . . Metamorphinózní... ;-)) - - - - - (poprvé viděno 8.2.2008 ČT2, komentář zde jako druhý - 8.2.2008) ()

Reklama

Machrovic 

všechny recenze uživatele

Heureka! Konečně jsem objevil tenhle excelentní kraťas, který znám po názvem Kreslené nokturno Terezy Kučerové. Na stránce http://www.divadlosklep.cz/kucerova.html jsem zas našel název KOMORA aneb PRAŽSKÉ NOCTURNO. Ale rok výroby 1998. Potom v těch názvech nemám mít zmatek. Tak teď nevím jestli jsou to filmy dva nebo jeden se třema různejma názvama. Ale jeden z nich jsem určitě viděl, jenže kterej. Viz Wanted v mém profilu. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama