Reklama

Reklama

Hudbu složil, slova napsal

  • USA Music and Lyrics (více)
Trailer

Obsahy(1)

V 80. letech byl Alex Fletcher členem slavné hudební skupiny PoP. Zatímco jeho kolega Colin Thomson i po jejím rozpadu zůstal na špici hitparád, Alex upadl do zapomnění. Vystupuje už jen na plesech a poutích, kde jeho publikum tvoří hlavně bývalé fanynky, které už většinou překročily čtyřicítku. Se situací je smířený a žije celkem spokojeně. Jednoho dne se však objeví nečekaná nabídka. Nejúspěšnější popová hvězda Cora Cormanová byla kdysi také fanynkou PoPu a chce, aby pro ni Alex napsal nový duet, který by s ní zazpíval na turné. Písnička musí být hotová během několika dnů. Jenže Alex už deset let nenapsal ani notu. Pustí se do práce se sebevědomým textařem Gregem, ale moc se jim nedaří. Potom se však objeví svérázná Sophie, zaskakující za nemocnou kamarádku, která se Alexovi stará o kytky. Při zalévání jen tak mimochodem hravě dokončí rýmy, s nimiž se muži trápili, a když se Greg urazí a odejde, pokusí se Alex dívku přemluvit, aby mu pomohla. Sophie zpočátku váhá, ale nakonec na návrh přistoupí. Při práci se pomalu sbližují, svěřují si krachy v profesním i osobním životě a složí písničku, z níž je Cora nadšená. Autoři úspěch náležitě oslaví a stanou se milenci. Idyla však netrvá dlouho... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (592)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Typický predstavitel romantickej komédie dneška (ono to bolo kedysi kvalitnejšie). Naštastie sa vymyslela celkom originálna zápletka, párkrát sa zasmejete, najviac hneď pri úvodnej piesni:)))).Nevyšlo to ako singel? A pri koncerte v zábavnom parku. Raz za čas, prečo nie. A snaha o veľkolepé výpravné finále tiež poteší, nahnať 15 000 ľudí ho haly kvôli filmu sa cení. Pokračovania sme sa už našťastie nedočkali, asi by to nedopadlo dobre. ()

Indiana 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpříjemnějších romantických komedií posledních let. Bez hluhých míst, fekálností a prostě když na to člověk zajde s drahou polovičkou, tak se u toho fakt pobavěj. Některé vtipy se povedly a Hugh Grant je prostě borec........a ten klip na začátku byl doslova geniální http://www.youtube.com/watch?v=S0A7dtdc-nU ()

Reklama

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Mám problém: Mám ráda Hugh Granta a nemusím Drew Barrymore. Hughův roztomilý has-been pop star vrtí zadnicí a hláškuje, ale Drew mu nahrává tak chladně, že kdyby nebylo té rádoby budhistické popikony, která fanoušky získává spíše odhalováním sebe sama na úrovni barové tanečnice než zpěvem, tak to člověka nechá naprosto chladným. Jinak ten film není zlý, úvodní klip skupiny PoP mě dostal do kolen, ani písnička, kolem které se všechno točí, není špatná. Film nijak nevybočuje z zajetých kolejí romantické komedie, ale možná se člověk zamyslí nad úrovní a systémem hudebního průmyslu. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Pro mě typická průměrná romantická komedie. Párkrát jsem se zasmála a Hugh Grant v roli "ex-celebrity" působil docela vtipně. Snad ještě zobrazení hudebního průmyslu v čele s hvězdičkou Corou bylo dobré. To by bylo tak vše. Drew Barrymore nijak neoslnila a s Hughem Grantem netvořila zrovna ideální romantický pár (i když to není její chyba). ~(2,9)~ ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zadejte si do youtube vyhledávače PoP! Goes My Heart - Hugh Grant - Music and Lyrics- HD Quality! a pokud Vás to nevyděsilo, spíše naopak, věřím, že Vás film bude bavit.. Romantická komedie, která je v průběhu nenáročná a příjemně zábavná, konec přeslazený, ale kde není (?) Grant mi nevadil a Barrymore by se měla naučit mluvit pomalu :o) Nic víc, nic míň :o) ()

Galerie (27)

Zajímavosti (17)

  • Skladbu „Dance with Me Tonight“ napsal třináctiletý syn režiséra Lawrence. Malý Clyde byl hudebně nadané dítě, jehož schopnosti vyšly najevo poté, co ve věku čtyř let zahrál Beethovena zpaměti, když jej předtím slyšel v rádiu. (imro)
  • Hromada bramborové kaše, kterou nakydá Rhonda (Kristen Johnston) Alexovi (Hugh Grant) na talíř, mění v dalších záběrech výšku a tvar. (Fenk)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 40 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Reklama

Reklama