Reklama

Reklama

Hudbu složil, slova napsal

  • USA Music and Lyrics (více)
Trailer

Obsahy(1)

V 80. letech byl Alex Fletcher členem slavné hudební skupiny PoP. Zatímco jeho kolega Colin Thomson i po jejím rozpadu zůstal na špici hitparád, Alex upadl do zapomnění. Vystupuje už jen na plesech a poutích, kde jeho publikum tvoří hlavně bývalé fanynky, které už většinou překročily čtyřicítku. Se situací je smířený a žije celkem spokojeně. Jednoho dne se však objeví nečekaná nabídka. Nejúspěšnější popová hvězda Cora Cormanová byla kdysi také fanynkou PoPu a chce, aby pro ni Alex napsal nový duet, který by s ní zazpíval na turné. Písnička musí být hotová během několika dnů. Jenže Alex už deset let nenapsal ani notu. Pustí se do práce se sebevědomým textařem Gregem, ale moc se jim nedaří. Potom se však objeví svérázná Sophie, zaskakující za nemocnou kamarádku, která se Alexovi stará o kytky. Při zalévání jen tak mimochodem hravě dokončí rýmy, s nimiž se muži trápili, a když se Greg urazí a odejde, pokusí se Alex dívku přemluvit, aby mu pomohla. Sophie zpočátku váhá, ale nakonec na návrh přistoupí. Při práci se pomalu sbližují, svěřují si krachy v profesním i osobním životě a složí písničku, z níž je Cora nadšená. Autoři úspěch náležitě oslaví a stanou se milenci. Idyla však netrvá dlouho... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (592)

freddy 

všechny recenze uživatele

Mám rád Hugh Granta. To je první důležitý poznatek. Mám rád romantické komedie. Druhý důležitý poznatek. Mám rád hudební inteligentní vtipné romantické komedie. Třetí důležitý poznatek. Tenhle film všechno tohle splňuje, nabízí vtipné scény (roztomilá sestra hlavní hrdinky, jež za svého mládí ujížděla na skupině POP), scény pozoruhodné (zajímavá mladá zpěvačka, jež zpívá své ó, šanti, šanti) i scény dojímavé a romantické (závěr celého filmu). Takové filmy můžu kdykoliv, a pokud je v nich Hugh Grant, tak si je rozhodně nenchám ujít. Hudbu složil, slova napsal je vtipným a pozoruhodným filmem, který rád zhlédnu kdykoliv a kdekoliv, protože nemá chybu. A proč čtyři hvězdičky, a ne pět, když se tu nad ním tak hezky rozplývám? Jak už jsem někde psal, romantická komedie je spíše pro pobavení, a proto není určena pro nějaké výtečné hodnocení. Romantická komedie má za úkol bavit, proto ji nelze brát vážně, a to je důvod pro mé čtyři hvězdičky... ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Zadejte si do youtube vyhledávače PoP! Goes My Heart - Hugh Grant - Music and Lyrics- HD Quality! a pokud Vás to nevyděsilo, spíše naopak, věřím, že Vás film bude bavit.. Romantická komedie, která je v průběhu nenáročná a příjemně zábavná, konec přeslazený, ale kde není (?) Grant mi nevadil a Barrymore by se měla naučit mluvit pomalu :o) Nic víc, nic míň :o) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další romantická komedie s Hughem Grantem? Proč ne, když mu tyhle role tak sedí. Tentokrát se nám představuje coby vyhaslá popová hvězda, která se opět snaží dostat na výsluní. Sympaťák Grant se své role zhostil skvěle a i když se občas chová jako jeho postavy z předchozích filmů, vyhaslou popovou hvězdu mu rádi uvěříte a navíc nám ukáže, že umí i velice dobře zpívat. V jeho usílí mu pomáhá neméně sympatická Drew Barrymore a díky tomu vytvořili dvojici mezi kterou to sice zas tolik nejiskří ale alespoň se skvěle doplňují. Když to shrnu jedná se tedy hlavně díky hercům o slušnou romatickou komedii, která pobaví. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hudební komedie, na které je nejlepší soundtrack, nebo tedy hudba znějící ve filmu, což vlastně splňuje účel právého hudebně založeného filmu, protože to co autoři dokázali v tomto filmu vyloudit je neskutečná pravda. Pravda o boybandech, mezi které se řadí tolik kapel, že není těžké vyjmenovat z partesu alespoň deset takových. Jinak se na to nechá vcelku příjemně koukat a když to má tak příjemnou muziku, vcelku nezávazně a příjemně to také uplyne až do samotného, očekávané závěru, který dozajista potěší. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Grantova nejlepší necurtisovská romantika. Příběh dvou zraněných a zablokovaných tvůrčích duší, které si navzájem pomohou najít cestu zpět k tvorbě, samozřejmě se přitom zamilují a tvorba mezi ně i vstoupí a nakonec si skrz ni vyznají lásku, má pro mě zvláštní kouzlo právě ve sledování spolupráce dvou umělců, kteří se potřebují navzájem. Grant opět hraje Granta, Barrymore je rozkošná, písničky skvělé a k tomu vtipné vedlejší postavy a narážky na minulou i současnou světovou hudební scénu. To nízké hodnocení tady nechápu - asi koupím CSFD a rozpustím ji. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (17)

  • Hromada bramborové kaše, kterou nakydá Rhonda (Kristen Johnston) Alexovi (Hugh Grant) na talíř, mění v dalších záběrech výšku a tvar. (Fenk)
  • Interiérové ​​scény Madison Square Garden byly ve skutečnosti natočeny v Nassau Veterans Memorial Colliseum, které se nachází v menším městě Uniondale na newyorském Long Islandu. (veronikajel)

Reklama

Reklama