Reklama

Reklama

Malí rošťáci

  • USA Unaccompanied Minors (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kvůli sněhové bouři byly zrušeny všechny lety na Hooverově mezinárodním letišti. Opravdu špatná zpráva pro každého. Ale pro děti cestující bez dozoru rodičů znamená lístek do světa dobrodružství. Tyler James Williams (Everybody hates Chris), Dyllan Christopher (Seabiscuit) a Brett Kelly (Santa je úchyl) spolu s ostatními dětmi spojí své síly proti personálu letiště, aby udělali radost jedné malé holčičce. Děti jsou nevyzpytatelné, stejně jako vtipy v této svižné komedii. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

-soch- 

všechny recenze uživatele

Markíza veľmi jednoducho využila marketingový ťah a na názov tohto filmu využila pomenovanie známej série. Pozor! Nejde o žiadnu novinku. Podobne tak urobila aj pri film Richie Rich, hoci ten názov (Sám doma a bohatý) použil aj český kinodistribútor. Film dosahuje približne takú kvalitu ako spomentútý Richie, hoci dej nie je až tak podobný. V dabingu účinkujú mladý slovenský herci: MAREK SUCHITRA, MIRKA GROŽÁKOVÁ, FRENCIEN BAUER. Réžia slovenských dialógov: JOZEFÍNA ŠUJANOVÁ ()

Smoldo56 odpad!

všechny recenze uživatele

Už len čakám ako sa bude volať další sám doma, žeby Stratený v hypermarkete ?! Ne, vážne. Čo čakat od filmu, ktorý svoj úspech ťaží z iného filmu a dnes drogovo-závislého Culcina, obalený v inom kabátre s inými detičkami a na inom prostredí, tentoraz letisku. Nič a keď sa splnia všetky negatívne predpoklady, vyjde z toho blbosť roka ! ()

Reklama

Jonatána 

všechny recenze uživatele

Mi se to prostě líbilo. Bezva nápad, vtipné, milé, fajn vybraní hlavní představitelé, sympatičtí od začátku do konce. Bavila jsem se a ve srovnání s neuvěřitelnou blbostí "Už jsme tady", kterou jsem viděla den předtím, skoro výborné. Tam bych ty parchanty roztrhla, tady mě bavili a držela jsem jim palce. I ten cukrkandlový předvídatelný konec jsem přežila bez závažné újmy :-). ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Přesně jeden z těch filmů, které děti budou milovat a rodiče nenávidět. Já jsem něco mezi, tudíž dávám 3* ;-) Jedno nesympatické a otravné děcko na druhém jsou v zajímavém kontrastu s hvězdami, jako Lewis Black, Kristen Wiig nebo Mindy Kaling. Paul Feig jim všem řekl, ať přehrávají, jak jen můžou. Občas to funguje a občas ne. Jestli se budete mít v plánu obětovat pro radost svého dítěte, tak prosím, ale jako mnohem lepší kompromis mi přijde dítěti pustit tohle u nich v pokoji a vy si budete moc pustit něco kvalitního ;-) PS: Sice se zpožděním, ale jedná se o 11. vánoční film letošního adventu :D ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Velice povedená komedie, u které se nemohu ubránit dojmu, že jsem viděl hodně nadprůměrný film, plný originálního děje a skvělých vtípků. Ale všechno postupně. Nápad je více než zajímavý a opravdu ohromně originální. Nechat děti řádit na Štědrý den na letišti, když nemohou létat letadla kvůli sněhové bouři, to tady ještě nebylo. A tvůrci se toho chopili opravdu velice perfektním a hravým způsobem, takže je z tohoto filmu veliké překvapení v podobě filmu, který potěší, který pobaví a který zaujme. Dá se říci, že tvůrci využili všech možností, které tak velký prostor, jako je mezinárodní letiště, bezesporu nabízí. A ke zvídavým dětem si ještě připočtěte milého troubu v podobě zaměstnance letištní správy a nerudného a nepříjemného ředitele letiště, a je z toho komedie, která nemá obdoby. A nesmím zapomenout zmínit i velice vtipné pasáže s otcem dvou dětí, které právě uvízly na tom letišti, když za ním letěly, a tak se otec neúnavně snaží dostat za svými dětmi. Tyto pasáže jsou velmi vtipné. A chvála patří tvůrcům i za výborný casting. Herci v dětských rolích jsou příjemní, sympatičtí, hezky se na ně kouká a navíc mají i tu pověstnou zlobivou jiskru v očích. Prostě dokonalí herci (to platí i pro představitele dospělých rolí) a dokonalý děj dávají dohromady jednu z nejvtipnějších komedií na téma "zlobivé děti", kterou jsem kdy viděl. Chvíli jsem uvažoval i o pěti hvězdičkách, ale nakonec jsou z toho "jen" nadprůměrné čtyři hvězdičky. Ale v hlavě mi to rotuje a opravdu si nejsem jistý, jestli čtyři hvězdičky nejsou příliš málo. Možná to nakonec ještě změním, protože taková komedie se jen tak nevidí. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (1)

  • Vůz, kterému ve filmu rozbil vánoční stromek čelní okno a poté vybuchnul na čerpací stanici, byl německý Mercedes Benz W123 vyráběný v letech 1976-1985. Ve filmu je dále vidět i civilní off-road vozidlo Hummer H1 v koncernu General Motors, který byl vyráběn v letech 1992-2006. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama