Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

bouncer 

všechny recenze uživatele

Musim se priznat, ze jsem tento film nesledoval uplne...jen jsem po nem tak pokukoval, kdyz bezel v letadle, jeste jsem k tomu vetsinou poslouchal neco jineho...ale proste si to hodnoceni neodpustim, protoze me nic na svete nedonuti se na to divat znovu :). Sice se nakonec teto trapne komedii podarilo me rozesmat, ale to tim zpusobem, ze jsem si pak rikal jak jsem klesnul. A navic to bylo jen dvakrat...Proste klasicka podprumerna americka komedie. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu byla docela nudná (jejich rvačka, vyhození, zvracení do kostýmu, zavazování bruslí, škvíra v pravidlech, apod...). Ale poté mě zaplavila pořádná sprška humoru a to v době, kdy trénovali a kdy "odjezdili" svůj první zápas, při němž bylo zmíněno, jaká je to výhoda, když jsou ve dvojici oba dva muži... :-D It was very funny! ;-)) No a pak to spadlo do takového toho standardu Ferrellových filmů (Zelená je tráva, Moje krásná čarodějka, Vánoční skřítek, Mládí v trapu...), už jsem neviděla nic nového, co by mě překvapilo, rozesmálo... Takže to bude za 3*, pánové... :-) ()

Reklama

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Parodie, všudypřítomné narážky, nadsázka a spousta "odborné" srandy navíc pro lidi, kteří se v krasobruslení trochu vyznají. Tahle taškařice není geniální, není nijak zvlášť technicky ani formálně výborná (scénář samozřejmě splňuje všechna klišé o pádu a vzestupu sportovců), ale je hrozně moc zábavná a trhlá, Will Ferrell i Jon Heder jsou skvělí a švihlí a to, co tady zaujme nejvíc jsou propracované detaily, ukryté vtipy a parádní krasobruslařské sestavy. Jednoduchý příběh je mi ukradený, jeho stupiditu tvůrci dokázali využít ve svůj prospěch a servírují nám tak nenáročnou, ale přitom svým způsobem chytrou zábavu. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle je rozhodně jízda. Krasobruslení nijak zvlášť nemiluji, ale tohle byla tak perfektně udělaná komedie, že jsem se některým hláškám a některým scénkám musel smát ještě relativně dlouho po skončení filmu. To byl úžasný nápad natočit něco takového. Tahle komedie je prostě nářez a útok na vaše bránice je zaručen. Já jsem se tedy takhle hlasitě dlouho nesmál, prostě tohle dílko je naprosto perfektně udělaná zábava, která stojí za skouknutí. Co zde předvádí Will Ferrell, to je něco nepopsatelného, jeho postava mu dává velké možnosti a on toho beze zbytku využil. Dá se říci, že právě on táhne celý film. Ale příliš nezaostává ani Jon Heder, kterého jsem viděl vůbec poprvé, ale roli toho naivního a citlivého krasobruslaře zahrál velice dobře. Takhle má vypadat ideální komedie. Zajímavý a napínavý děj, k tomu mnoho vtipných hlášek a vtipných scén, a úspěch je zaručen. Já se bavil a zatímco pro někoho na těchto stránkách je nemyslitelné dát jeden rok staré americké komedii pět hvězdiček, tak já je udělím, protože pokud bych téhle komedii nedal pět hvězdiček, tak jaké komedii bych je pak měl dát? Proto maximální hodnocení. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Můj pohyb na bruslích je značně nejistý a potvrzování existence gravitačního zákona při něm probíhá poměrně často, za což od svých sedacích partií nesklízím příliš ovací. Z nějakého záhadného důvodu mám však krasobruslařské filmy poměrně rád a mužskou taneční dvojici považuji za pětihvězdičkový krasobruslařský nápad. Proto je hrozná škoda, že autor nedokázal skvělou výchozí pozici proměnit v nezapomenutelnou pecku. Místo toho nabídl pouze lehce vtipnou bramboračku, kterou občas bruslí prořízl brutální fór. Krasobruslařské figury, o kterých svět ještě neslyšel, jsou však naprosto dokonalé a kdyby hrdinové neopustili po celou dobu ledovou plochu, tak bych v hodnocení sakramentsky přitvrdil. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • Film bol do kín distribuovaný pod krycím názvom Partners. (Raccoon.city)
  • Všetky scény MS v krasokorčuľovaní boli natočené v Los Angeles v Memorial Sports Arena. (Raccoon.city)
  • Když Chazz (Will Ferrell) nastoupí do taxíku k jednomu ze sourozenců Sthranzimu (Will Arnett), dostaně on něj ránu do hlavy na pravou stranu, avšak v dalších záběrech má modřinu na straně levé. (Sign)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama