Reklama

Reklama

Když se dva krasobruslařští rivalové Chazz Michael Michaels (Will Ferrell) a Jimmy MacElroy (Jon Heder) na mistrovství světa znemožní v trapné rvačce, přijdou o zlaté medaile a navíc dostanou doživotní zákaz krasobruslení v mužské kategorii. Nyní, po třech a půl letech, našli skulinu v pravidlech, která jim umožní znovu soutěžit. Pokud totiž dokáží odložit vzájemnou nevraživost stranou, mohou se o medaili utkat společně – v soutěži párů. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

ajuska 

všechny recenze uživatele

"Jakoby už tak nebylo krasobruslení dost teplý." Skvělá rozjetá zábava, jen se člověk musí nechat bavit a nehledat drobné nešvary, které k tomuto žánru obvykle patří (předvídatelná dějová linie, přehnaní záporáci). Navíc mám slabost pro krasobruslařské filmy a krasobruslení vůbec, takže není co řešit. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Miluji Willa Ferrella a jeho bestiální nadání pro takový ztřeštěný humor a nadsázku. Ty jejich hlášky mě dostávaly do mých artrotických kolen a kdybych tuhle komedii neviděla po několikáté, tak bych řvala smíchy. Vidět ho totiž v upnutém dresu krasobruslaře, když si s vážnou tváří a doslova s nepopsatelně drsným výrazem vyrve svůj suspenzor, aby se včas dostal ke svému parťákovi na led, znamená pouze křeč dolní čelisti. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $61miliónovTržby USA $118,594,548Tržby Celosvetovo $145,708,642Tržby za predaj DVD v USA $54,565,446 //počet predaných kusov 3,234,382║ Bláznivý úlet ako sa patrí, z množstvom skvelých doprovodných pesničiek pri krasokorčuľovaní dvojice Ferrell-Heder z hitov ako Armageddon či Flash Gordon a moc im to na ľade spolu seklo. Dej je všelijako skombinovaný, občas to príde aj mierne od veci ale také su už dnešné komédie. /65%/ ()

Shit 

všechny recenze uživatele

ohohou, tohle teda byla jízda. Původně sem na to ani moc koukat nechtěl, protože Farrella zas tak moc nemusim, ale tady je naprosto krutej, sice opět hraje stejně jako vždycky, ale sem to prostě sedne jak prdel na hrnec. A ta první jízda dvojice Farrell, Heder byla něco nepopsatelně masakrujícího, že mě to na zbytek filmu úplně rozsekalo. Bohužel se prostřední část opět jako ve většině Farrellových filmů, skloní trochu k moc velký šaškárně,ale pořád to je strašně vtipný a zábavný a díky perfektnímu výběru písniček k jízdám i dostatečně svižný. Pojetím mi to trochu připomělo Zoolandera. Je to učitě suveréně nejzábavnější film s Farrellem v hlavní roli ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Parádní komedie o prvním čistě mužském kombinovaném páru v dějinách tohoto krásného, úžasného, elasťáčkovatého, mírně homosexuálního sportu..... Tenhle snímek rozhodně nebude pro krasobruslaře, protože si z nich dělá nehoráznou prdel. Holčičák Jon Heder versus hřebec Will Ferrell (jako vždy znamenitý výkon) sehráli skvělý páreček, a ještě bych vypíchnul jistého Willa Arnetta jako Stranze Van Waldenberga, který je tak geniálně odporně metrosexuální že se to hned tak nevidí. Pro zajímavost se objeví i fratpackovský Luke Wilson v chuťové roličce. Co se povedlo je samotné krasobruslení, které se samozřejmě zvrhne v krávoviny, ale celé to vypadá (na to že má jít o herce a že jsou nepochybně dublovaní) dost věrohodně. No a co se ještě povedlo je vybalancování na hranici seriózní a bláznivé komedie. Tak akorát obojího. You mean, that blonde chick's a dude? ()

Galerie (246)

Zajímavosti (23)

  • O jedné z hlavních rolí uvažoval i Ben Stiller. Přišla mu však příliš podobná těm které už hrál. A tak na scénu vstoupil Will Ferrell. (Siriuss)
  • Když vstupují bruslaři na svůj tréninkový led, po otevření chladíren se nám naskytne stejná místnost s ledem a bednami, jako při seznamovacím videu, ve kterém se představuje Will Ferrel coby Chazz, undergroundový jezdec. (CjKukis)
  • Olympionička Lisa-Marie Allenová, která pomáhala s choreografiemi krasobruslařských vystoupení, si ve filmu i zahrála. Její role byla blondýna, které Chazz Michael Michaels olízne obličej během svého soutěžního tance ve Stockholmu. (Bajda)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama