Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

„Toto je příběh muže jménem Harold Crick… a jeho hodinek. Harold Crick je muž nekonečných čísel, neustálých kalkulací a pozoruhodně mála slov. A jeho hodinky neřeknou o mnoho víc.“ Po deseti letech usilovné práce je spisovatelka Karen Eiffel téměř na konci své poslední a možná nejlepší knihy. Jejím jediným úkolem zůstává vymyslet, jak zabít svoji hlavní postavu, Harolda Cricka. Karen však nemá ani tušení, že Harold Crick z nevysvětlitelných důvodů žije ve skutečném světě… a najednou slyší její slova. Fikce a realita se střetnou, když zmatený Harold slyší, co si ona myslí, a zjistí, že musí najít způsob, jak změnit její (a svůj) konec. Horší už to nebude je neotřelou komedií o tom, jak vzít svůj dosavadní život do rukou a učinit z něj takový, jaký ho chcete mít. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (846)

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Naproto fantastcké. Film, kouzelný svoji prostotou, laskavosti, prýštící z každého filmového políčka. Trošku mi to evokovalo Woodyho Allena, ani nevím proč. Herci jsou skvělí (Ema Thompson je poděs k sežrání) a projev Wilal Ferrella je úžasně civilní, utlumený ale o to intenzivnější. Scénář brilantní, jemný humor funguje na výbornou... Jedno z největších překvapení tohoto roku se vynořilo v podstatě odnikud, ale o to je příjmnější. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když jsem na obalu DVD uviděl Willa Ferrellla, tak jsem očekával nějakou trapnou komedii plnou grimas a laciných fórů, ale zmýlil jsem se. Při sledování filmu jsem nevěděl, kam ho vlastně zařadit, jestli mezi romantické komedie nebo fantasy dramata, ale teď můžu říct, že ta žánrová kombinace je skvělá. Škoda počátečního pomalého rozjezdu, ten mi však vynahradil originální námět. Will a jeho strnulý výraz, který se u něho často nevidí, roztomilá Maggie, která dokazuje, že i objekt lásky může mít netuctový obličej a navíc Dustin s Emmou. To je kvarteto es, kvůli kterým se film vyplatí vidět. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Haroldu Crickovi se jednoho dne zblázní hodinky a jemu půjde o život. Dustin Hoffman je literární expert a ve volném čase trénuje plavání. Emma Thompson nedokáže uspokojivě zakončit své nejnovější literární dílo. Marc Forster v prvním desetiletí 21. století do nás sypal jeden zajímavější filmeček za druhým. 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Harolde, skutečně musíte zemřít, protože ta kniha je dokonalá a jiný konec by ji znehodnotil." Nejsem takovej pedant jako Harold Crick. Zuby zprava doleva si totiž čistím pouze 24x, zhora dolů jen 12x, čas si srovnávám dle atomovejch hodin pouze jednou za dvacet minut a na záchodě pokládám kabel denně od 6:32 h do 6:38 h. Více svobody si snad člověk ani nemůže dát, ale kdyby mi najednou neznámej ženskej hlas v hlavě začal komentovat to, co dělám, tak bych si ho z ní rychle vystřelil. Haroldovi se však zrovna nehodilo umřít a tak se vydal hledat majitelku hlasu. To je dobře, protože vtipný momenty se přitom dokonale mísily s těmi zajímavými a nálada snímku mně hrozně příjemně hladila po mý již dávno neexistující bujný kštici. Málokterej snímek ve mně dokázal vyvolat tolik emocí a musím varovat před tím, že každý další zhlédnutí, při kterým již nemusím sledovat děj, se mi zarývá do srdce ještě hlouběji. Takže, Harolde, dej si čerstvou sušenku, zabrnkej na kytaru a ukaž tý vzpurný pekařce v posteli, jak se ... správně vyplňuje daňový přiznání. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Veľmi milé prekvapenie! Geniálny a hlavne inteligentný film balansujúci medzi drámou a sviežou komédiou. Už dávno som nemala to potešenie z vnímania zmien svojich rozporuplných pocitov. Raz som mala chuť sa smiať, za čo môže v prvom rade ironicky podaný a na sekundu presný životný rytmus Harolda Cricka, raz ma premáhali slzy najmä za záverečné chvíle, pri ktorých si tvorcovia neodpustili jemný sentiment. Čo však na tom :) Ja som romantička so všetkým, čo k tomu patrí a rada sa nechám "oblbovať" takýmito filmovými lahôdkami... Posledných 15 min som bola rozhodnutá dať 5*, ale nakoniec tá zmena plánu nevyšla celkom podľa mojich predstáv a nenadchla ma tak, ako to u sladkých koncov býva. Happyend je proste vždy žiadúci... Túžim napísať uznávaný román, no obávam sa toho, že moja hlavná postava "ožije" a bude sa doprosovať zmeny svojho osudu. Budem nemilosrdná a bude mi prednejšia úspešná literárna kritika alebo ľudský život? Ja osobne by som s týmto rozhodnutím mala veľký problém :). ()

Galerie (24)

Zajímavosti (27)

Související novinky

Hoffman miluje Thompsonovou

Hoffman miluje Thompsonovou

09.06.2007

Dustin Hoffman a Emma Thompson si během natáčení Horší už to nebude zřejmě padli do oka. Zanedlouho se totiž spolu objeví v romantickém dramatu Last Chance Harvey. Ale pravděpodobnější možná bude, že… (více)

Reklama

Reklama