Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět lidí se ocitne na osamělém polorozpadlém irském statku a zažije tam děsivé setkání s výsledky genetických experimentů. Místní krachující farmář Dan se totiž rozhodl své finanční problémy řešit tak, že dal souhlas, aby na jeho dobytku byla provedena série věděckých pokusů. Brzy však začíná být zřejmé, že údajně neškodné testy se zvrhly v děsivé mutace... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (74)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Záhadný experiment na dobytku krachujúceho farmára, sa nečakane stáva príčinou pre množstvo nevysvetliteľných mutácií. Pár usadlíkov žijúcich v okolí sa tak spoločne s vlastníkom statku ocitajú v ohrození neustále šíriacej sa nákaze. 45% je kurevská krivda. Síce kopírka jak Brno a možno vďaka okolitému prostrediu nie tak záživná odroda ako tomu bolo v "The Thing", ale presto všetko vďaka hutnej atmosfére najmä v závere či solídnemu spracovaniu dostatočne kvalitná "múúúú" hororyna. Potešila najmä prvá polovica, ktorá pomerne realisticky zobrazuje priebeh nákazy či samotné správanie postáv. Keby "Isolation" obsahoval viac gore scén či nápaditejšiu "potvoru", určite by som na hodnotení pridal. Presto všetko, prekvapenie a spokojnosť nadovšetko - 65% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Je to síce len taká kravinka s kravami v hlavnej úlohe, ale podobný námet, kde sú ľudia na malom priestore nútení bojovať proti nejakej príšerke, mám celkom rád. Obyčajne sa v takomto type hororových filmov ľahšie buduje napätie a dusivá atmosféra. V tomto prípade sa to podarilo žiaľ len tak na polovicu, určité momenty boli slušné, ale niektoré zase zaváňali silnou nudou a predvídateľnosťou. Tiež by som uvítal viac gore, viac napínavých momentov a možno 2-3 postavy navyše - viac akcie, viac mordov . Slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hustá atmosféra! Taková opravdu chladná pro Irsko/Británii a pro celkem slušnej hororový snímek. Zmutovanou krávu jsem ještě neviděl, ale když farmáři ukousne prsty, tak to je pak co říct (musel jsem se u toho zasmát, prostě mě to nedalo). Rozhodně bych nechtěl, aby se mě takový malý zmutovaný hovada plazily někde po sklepě a pokaždý, když bych si tam šel pro pivo, mě kousli do prd*le. 50% ()

Koly 

všechny recenze uživatele

O'Brien zahustil první půli filmu na jedničku s hvězdičkou. Dokonale využil sychravého irského podzimu, všudypřítomného bláta a špíny, a celkové nevlídnosti jednoho polorozpadlého odlehlého kravína. Zápletka s mutacemi krav sice může budit úsměv na rtech, ale ten samý pocit kdysi mohl vyvolávat tvor z vesmíru, který se člověku vylíhne z břicha a místo krve má kyselinu... ISOLATION prostě do puntíku potvrzuje vysoký standart horrorů z Britských ostrovů a někteří američtí režiséři by si tyto filmy měli pořádně nastudovat. Po shlédnutí ISOLATION mi fakt, že prakticky bydlím vedle bývalého JZD, na klidu zrovna dvakrát nepřidá. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Mám rád horrory, ktoré sa odohrávajú na malom ihrisku a v tomto prípade to bola malá farma. Len zas škoda, že monštrum nebolo moc vidieť i keď to malo čo bolo, bolo naozaj hnusné, myslím, tým, ale v dobrom zmysle. A keďže sa to dialo v menšom priestore, nebolo tu veľa mŕtvych, zato ale boj o život tu bol ukázaný vynikajúco. Je tu veľa špiny, krvi aj vnútornosti a tak tu som spokojný. Film mal dva polčasy, jeden veľmi podobný Relicu (čo naozaj chválim) a druhý, príbehovo fádny a nezaujimavý. Potreboval niečím oživiť, nejakou votrelčov kravou. Silné 3*. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama