Reklama

Reklama

Mistr loutkář 2

  • USA Puppet Master II (více)

Obsahy(1)

Malé zlé loutky jsou opět zde a šíří kolem sebe další zkázu. Připojil se k nim TORCH, který spaluje své oběti.V hotelu Bodega Bay se znovu odehrávají neobvyklé výzkumy. Tentokrát je provádí tým, který vede půvabná Carolyn Bramwellová. Doufají, že se jim podaří vyjasnit záhadné vraždy, ke kterým docházelo v minulých letech. První noc mizí Camille a začne být jasné, že hotel rozhodné není opuštěný. Jeho hostem není nikdo jiný než Andre Toulon! Zemřelého MISTRA LOUTKÁŘE totiž oživily jeho loutky. K výzkumnému týmu se přidává Michael, syn Camilly. Je rozhodnutý zjistit, co se ve skutečnosti děje. Loutky však systematicky likvidují hosty, aby uchránily své smrtící tajemství života. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (43)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tocil to David Allen /The Dungeonmaster - ten som este nevidel/, ale konecne ide o poriadny horor. Do hotela pridu vedci zaoberajuci sa paranormalnymi javmi ... a zacina horor. A vrazdiace babiky su uz o cosi lepsie ako v jednicke "Mistr Loutkar". Pocet mrtvych vsak nie je vyssi ako v Mistr Loutkar 1. 70 % ()

petero 

všechny recenze uživatele

Plusy (+): Rozvinutie mytológie, atmosféra, bábka nacistického vojaka s maskou Darth Vadera, zubami z nábojov a plameňometom miesto ruky. Mínusy (-): rozvláčny dej, v podstate žiadne krvavé orgie... Charizma nemých bábok a ich možnosť využitia spolu so zaujímavo vznikajúcim univerzom Puppet Mastera však vo mne s pribúdajúcimi časťami vzbudzujú zvedavosť. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Loutky opět řádí a jejich pán se snaží vstát z mrtvých. Lotky mu sice pomáhají, ale né vždy se jim to povede jak by mělo. Jsou tu lidi co ve starém hotelu se snaží přijít na to co se tam děje. Celkem slušná zábava a vraždy jsou nápadité. Loutky ač jsou tupé se nakonec pomstí tomu kdo je stvořil. Určitě důstojné pokračování ještě lepší než úvodní díl. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Aj keď sme si mohli myslieť, že Toulon v predchádzajúcom dieli zomrel, nastáva chvíľa pre jeho bábky a tie sú pripravené vrátiť život svojmu stvoriteľovi. Mistr Loutkar 2 prekonáva predchodcu a pridáva do príbehu nové bábky, atmosféru, viac toho gore a nových prisťahovalcov, ktorý sa chcú pobiť o svoj život 90 percent. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

I přes relativně vyšší hodnocení tady, mě tenhle díl loutkáře nikdy moc nevzal. Sranda nastala až ve třetím díle kde to celý převzal známý trashák De Coteau. Tady je celkem dobře vykreslená atmosféra osamělýho hotelu ve kterém úřadují vraždící loutky, ale je to celé takové mdlé, nudné a nevýrazné.40% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Rozpočet filmu byl 780 000 dolarů. (Chatterer)

Reklama

Reklama