Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

klima777 

všechny recenze uživatele

Hnus. Vážně hnus. Mně ta závěrečná pointa nepřipadá vtipná ani v nejmenším, proto jen 1 *. V ostatních ohledech celkem slušné, leč nemohu jinak... (btw: Fred Durst je IMHO lepší herec než zpěvák a rapper). A taky se nemůžu dopočítat: Mrtvý policista, mrtvý Kady, mrtvá dívka, tj. 433; dvojčata a nově příchozí Frank, tj. 436. Proč tedy pořádat další slavnost? Uniká mi něco? ()

Matros 

všechny recenze uživatele

,,Zločinnost nula v Rockwell Falls" --------- ano a proto tu mají šerifa a dva policisty. Asi by mi to bylo dost divné, ale hlavnímu hrdinovi to přišlo nejspíš normální. Pro začátek bych řekl, že tohle není horor. Určité prvky hororu tu jsou - festival (snížení počtu obyvatel) a možná ještě ,,děsivé" sny. Připočtěte k tomu prostřelenou hlavu a pár pomatenejch lidiček (jedna stará babka byla fakt děsivá) a horor vám to dohromady stále asi nedá. Ale musím říct, že thriller je to solidní. Idylická krásná vesnička, hudba přesně ladící k tématu, rostoucí tísnivá atmosféra. K záporům bych řekl toto: Děj se táhne tááákhle pomalu a na první pohled je vidět podobnost s Vesnicí nebo s 2001 maniaků. Avšak jak jsem řekl, jako thriller je to solidní. ()

Reklama

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Někdo přemýšlel o mixu Stepfordských paniček a Doktora Hollywooda. Tvůrci se místy pokouší o zrychlování scén a mystično, ale atmosféru to zoufale postrádá. Navíc je to plné kiksů. Copak tam lidé neumírají na nemoci, neodcházejí bojovat do války a tak? A proč vlastně přibírají nového člověka a nechtějí se ho spíš co nejrychleji zbavit? S počty mám stejný problém jako Cariada a klima777. Ale třeba přibrali řidiče toho kamionu... Obstálo by to možná jako epizoda Krajních mezí, na samostatnej film je to slabý. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Všetko začína v pohodičke, keď sčítací komisár Steve Kady prichádza do malého mestečka, niekde uprostred Kansasu. Čoskoro zistí, že v pokojnom, malebnom malomeste Rockwell Falls nie je niečo v poriadku. Počet obyvateľov je pevne stanovený na štyristotridsaťšesť občanov. Tak to musí byť zachované naveky, aby bol udržaný kľud a rovnováha. Kto raz strávi noc v tomto meste, ten ho už nikdy živý neopustí. Podarený, kanadský, sektársky horror so silne Kingovskou atmosférou. *** ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čistých 60%. Škoda, že na to nebylo více peněz a možná jiný režisér. Potenciál filmu je velký. Nicméně zpracování nebylo takové, jaké by mohlo být. Rozjezd filmu je docela pomalý a málo tajemný. Už od začátku se měla budovat atmosféta strachu a tajemna. Tady to nebylo moc OK. Jakmile začalo být jasné, o co jde, bylo to zajímavější, ale nemohu se zbavit pocitu, že to mělo být jinak a mnohem lepší. Poslední půlhodinka byla naprosto skvělá ovšem. Napětí a akce. Jen škoda, že první hodinka filmu byla trošku nešťastná. I přes všechny mé námitky to bylo celkem slušné. Ale dle mého promarněný potenciál. Howgh! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama