Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

Lúca 

všechny recenze uživatele

Každé městečko má svoje zvyklosti a tradice, v tomto městečku bych ale určitě bydlet nechtěla. Tradiční slavnosti, při kterých je vylosovaný dobrovolník, jenž své místo uvolní někomu dalšímu je hodně extrémní. Myšlenka je to podařená, ale provedení by se dalo vylepšit. Občas je až moc patrná snaha o zvýšení napětí, což místy vzbuzuje opačný pocit. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ako jedna z epizód nejakej série, by "Populace 436" obstála, no ako celovečerný snímok, je úplnou stratou času, ktorá okrem námetu takmer nemá čo ponúknuť. Bez gore, napätia, akéhokoľvek mimoriadneho zvratu, to skrátka nejde. Pri zmysloch diváka drží akurát záujem o záverečné rozuzlenie, ktoré je tak či onak očakávané. ()

Reklama

jenik71 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý námět, bohužel ne zcela využitý a dotažený. To, že hlavní motiv nedává moc smysl, nemusí být v tomto případě nutně chyba. Obyvatelé městečka Rockwell Falls jsou rozhodně podivínská sebranka s vlastními zákony a pravidly. A proč je jejich počet po dlouhá desetiletí právě 436 ? Na to se podívejte sami. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Populace 436 je taková extraobyčejná jednohubka,která sice ve mně po celou dobu vyvolávala pocit televizní produkce s minimem ambicí,ale výsledek není zase až tak špatný.V první řadě musím pochválit poměrně originální námět,který je sice na jednu stranu hodně jednuduchoučký,ale tentokrát potvrzující,že v jednoduchosti je síla.Děj má pak docela spád,chvílemi se to sice zbytečně přibržďuje a jistě by se tu našlo i pár nadbytečných scén,ale vyložená nuda zde nenastane.Ke konci se vyskytlo i několik napínavých momentů a celý film byl prošpikován nevšední a zajímavou atmosférou.A úplný závěr se též vydařil,byl i docela překvapivý a netuctový.K dobru pak lze připočíst i sympatické obsazení,kdy se klaďákům dalo fandit a záporáci byl fakt zralí na krompáč do hlavy.Celý tento thriller je prostě slušnou a nenudící podívanou,která neohromí,ale ani neurazí. ()

baruss 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film ma veľmi milo prekvapil... Od kanadských thrillerov nemám nikdy veľké očakávania... čakal som niečo na štýl Pach Krve resp. Hory mají oči... Atmosféra veľmi slušná, zápletka taktiež. Jediné čo tomu filmu vyčítam je priehľadnosť. Vždy viete čo bude ďalej... (až na pár momentov). Cekovo spokojnosť. Doporučujem ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)
  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)

Reklama

Reklama