Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Idylické městečko Rockwell Falls budí na první pohled dojem ráje na Zemi. Ale když federální vyšetřovatel Steve Kady (Jeremy Sisto - Skrýš) do města přijíždí, aby zjistil, proč se tu už sto let nemění počet obyvatel, brzy objevuje, co se pod dokonalým povrchem opravdu skrývá. Kady se zaplétá do zvrácené spleti náboženských vášní a puritánské tradice, ze které se dosud nikomu nepodařilo uniknout. A tak v tomhle strhujícím a napínavém thrilleru musí Kady buď najít cestu ven – nebo zemře. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (126)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byl jsem docela mile překvapený. Čekal jsem průser ve stylu Vesnice, ale naštěstí to dopadlo mnohem lépe. I když pravda musím říct, že jsem očekával trošku jiný závěr a rozuzlení. Herecké výkony většiny představitelů byli uspokojující a až na pár výjimek bylo vidět, že je práce baví. Jen mi trochu vadilo, že režisér více neukojil divákovu zvědavost a tajemství městečka si nechal pro sebe. ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Hnus. Vážně hnus. Mně ta závěrečná pointa nepřipadá vtipná ani v nejmenším, proto jen 1 *. V ostatních ohledech celkem slušné, leč nemohu jinak... (btw: Fred Durst je IMHO lepší herec než zpěvák a rapper). A taky se nemůžu dopočítat: Mrtvý policista, mrtvý Kady, mrtvá dívka, tj. 433; dvojčata a nově příchozí Frank, tj. 436. Proč tedy pořádat další slavnost? Uniká mi něco? ()

Reklama

baruss 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento film ma veľmi milo prekvapil... Od kanadských thrillerov nemám nikdy veľké očakávania... čakal som niečo na štýl Pach Krve resp. Hory mají oči... Atmosféra veľmi slušná, zápletka taktiež. Jediné čo tomu filmu vyčítam je priehľadnosť. Vždy viete čo bude ďalej... (až na pár momentov). Cekovo spokojnosť. Doporučujem ()

tron 

všechny recenze uživatele

Cítiť z toho Stephena Kinga a H.P. Lovecrafta. Razí z toho príjemná hororová atmosféra, čomu určite dopomohlo fajn herecké obsadenie (Jeremy Sisto z PACHU KRVI je v kladnej úlohe sympatický a to stačí) a pohodová výprava mestečka zovretého lesmi, kde sa snáď už desaťročia nestal zločin... a nepribudol ani neubudol ANI JEDEN obyvateľ. To je, ako iste sami uznáte, čudné. Keď to počas bežnej niekoľkodennej akcie zistí „sčítač ľudu“, prichádzajúci do mestečka, začne po zvláštnej záhade pátrať. Ale radšej nemal. Samotné odpovede už nie sú také zaujímavé, ako otázky, ale scenár mi pripadal (v rámci možností) inteligentný, detto konanie postáv, psychológia či dialógy. Nie je to žiadny zázrak, ale ani béčko. ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Průměrný „horor“ se zajímavou zápletkou. Poklidné městečko Rockwell Falls je zdánlivě bez jakéhokoliv problému. Lidé jsou šťastní a spokojení, až na pár výjimek, ale ti jsou podle všech „nemocní“. Místní doktor je naštěstí dokáže „vyléčit“. Do městečka přijíždí nový člověk, federální vyšetřovatel Steve Kady, aby přepočítal místní obyvatelstvo a zjistil proč se jeho stav od konce devatenáctého století nezměnil. Postupně zjišťuje pravé poměry a stává se nakonec jejich obětí. Ze začátku jsem byl mile překvapen, postupně narůstaly otázky a nedostávalo se odpovědí. Vše korunovala „dobrovolná sebevražda“ ověšením na oslavě. Ve zbývající části filmu se však autorům nepodařilo udržet nastavenou laťku a s probíhajícím dějem klesala i kvalita snímku. Konec mi pak definitivně rozmetal dosavadní dojem. Pokud nemáte zrovna po ruce nic zajímavého, tak vás film určitě nezklame, ale nečekejte žádnou slávu, prostě jen další zástupce z dlouhé řady filmů, co neurazí. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Pri večeri u rodiny Lovettovcov si Courtney (Charlotte Sullivan) predtým, ako vstane, s tanierom v ruke prehrabne vlasy, ktoré si upraví za ucho. Po strihu vstáva s tanierom v ruke a vlasy má opäť normálne spustené. (Lukoh)
  • Ve scéně, kdy šerif (Jeremy Sisto) přijede ke sčítacímu komisaři, zaparkuje auto přímo před jeho vozidlem. Když se však po chvíli vrací k autu, stojí o několik metrů dál. (Lumberjack)

Reklama

Reklama