Reklama

Reklama

Ecce homo kardinál

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Už od roku 1994 je kardinál Vlk v čele pražského arcibiskupství. Je symbolem katolické církve u nás. Jak žije v soukromí? Jak obstál arcibiskup pražský v době postkomunismu?
Kardinál Miloslav Vlk má své příznivce, ale i řadu nepřátel. Nastoupil do své funkce v době převratné jak pro českou společnost, tak pro římskokatolickou církev. V květnu roku 2002 slavil své 70. narozeniny. Při této příležitosti režisérka Angelika Hanauerová natočila hodinový dokumentární film, který se snaží o nový pohled na vysokého církevního hodnostáře. Uvidíme kardinála Vlka v atypických situacích, někdy s humorným nadhledem. Poznáme ho především jako člověka. Svěří se nám i s nejintimnějšími zkušenostmi, které ovlivnily jeho život a povahu. I se svým hledáním, jakou pozici by měl zaujmout kardinál v dnešní době. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (1)

igi B. 

všechny recenze uživatele

??? Proč Otče náš, ... Proč??? Proč prosím vznikl tenhle >produkt< ? Pokrytecké, podlézavé, falešné. Tomuhle se prosím v česku říká dokument... - - - P.S. Ta jedna hvězdička je tam snad jen z úcty ke starému člověku... ()

Reklama

Reklama