Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co se stane, když krásnou call girl začne ohrožovat na životě banda zabijáků společně se zkorumpovaným policistou? No přece: objeví se dva charakterní policejní detektivové kteří nasadí vlastní životy, aby atraktivní ženu zachránili! (oficiální text distributora)

Recenze (6)

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,Víme že jste tam byla. Máme vaše punčochy. Mluvte.." No tak tohle snad už nemužou myslet vážně. To jsem se zase zasmál nad stupidním béčkem. Přestřelky jedno velký WTF?! Chováni Grunerovy postavy na přes držku, Busey si asi píchnul před natáčením LSD do čela. Na pobavení to bylo fakt zábavný, ale jako akční film? No nevim. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Existují béčka, která jsou sice tupá jako plechovka od coly, ale jsou dělaná s láskou, sálá z nich nadšení a snaží se diváka zabavit na maximální možnou míru. Pak ale také existují béčka, která už se ani o nic nesnaží, nudí vás od začátku až do konce a jejich jediným cílem je vytřískat nějaké peníze v už tak zasmrádlých hlubinách videotrhu. Soft target je bohužel zářným příkladem té druhé varianty. Už samotný název se snaží svézt na úspěchu Van Dammovsko/Wooosvkého "Hard Target", jehož kvalit ale ani zdaleka nedosahuje a klidně si vystačí se scénářem redukovaným na koncept - máme svědkyni, vezmeme ji do bytu, naletí tam pár debilů, vypráskáme je, přesunem se do dalšího bytu, naletí tam pár debilů, vypráskáme je, přesuneme se... a to mu vydrží až do úplného konce. Herecký ansámbl je bohužel už silně po záruce, což je vidět především na největší herecké hvězdě filmu, kterou je béčkař Gary Busey a který pomalu celou stopáž prosedí za stolem a vede podivné vnitřní monology. Podobně je na tom i představitel hlavní herecké role, kdysi možná poměrně slavný Don "The Dragon" Wilson, který vypadá tak na šedesát a v obličeji připomíná vysychající psí hovno. Pokud už výjimečně přijde na akci, nasadí režisér rozplizlou střihovou křeč, ve které utopí všechno od neskutečně pomalých pohybů hlavních hrdinů, střelecké neschopnosti padouchů připomínajících klub krátkozrakých myslivců, až po "svatovítský tanec" každého, kdo má to štěstí a může ve filmu zemřít. Je mi z toho až smutno, že má sračka jako Soft target tak poměrně vysoké hodnocení, zatímco poctivé řežby typu Lungrenova Švéda se musí topit v hlubokých bažinách Down 200 csfd. Ale co se dá dělat, život není fér a my se s tím musíme naučit žít... ()

Reklama

chalp 

všechny recenze uživatele

Toľko známych ksichtov, ale ani jeden som si nedokázal priradiť k niejakému názvu filmu...niečo ako céčkovi Expendables :)) ()

Danoboss 

všechny recenze uživatele

Aj keď som si povedal, že filmom déčkara - Dona Wilson sa už budem vyhýbať (na konte už mám krvavú päsť a mladý dračí ninja), tak po prečítaní Divočákovho komentáru som neodolal a pozrel sa či Wilson za tých pár rokov spravil nejaký pokrok. Nie. V jeho prípade sa jedná dokonca snaď o downgrade. Skutočne ak by sa mal zvoliť herec, ktorý na seba počas svojej hereckej kariéry najmenej zapracoval, tak to bude Don Wilson - horšieho známeho akčného herca zrejme neni. V tomto filme je navyše už aj príliš starý u niektorých hercov to nevadí, Stallone je celkom macher aj v 60tke, Norrisovi ťahá na 70 a Bruce Willis sa vďaka svojim krátkym vlasom nezmenil od prvej smrtonosnej pasce vôbec. Všetci títo herci môžu hrať drsňákov aj dnes. Nie však Wilson, ktorý vyzerá ako zvráskavená predkožka s celulitídou. Wilsonov akčný pohľad pripomína Millerov v prison breaku, ale Wilson sám skôr vyzerá ako Djqualls, takže dokopy to vyzerá fakt hnusne a rozhodne nie akčne. Na to že príbehom je to déčko vhodné tak pre 10 ročné deti, ktoré by to možno mohli oceniť, tak je to zas moc surové - nepochopím o čo režisérovi išlo a prečo tam vnútil tú scénu ako jedného rozstrelia brokovnicou? Tým si predsa zavrel cestu k jedinej vekovej skupina, ktorá by mohla byť ochotná toto dobrovoľne pozerať. Dej bol veľmi hlúpy a opakoval sa, chránili prostitútku a behali z domu do domu, mnoho veci v príbehu nedávalo zmysel. Dej by skutočne nestačil ani na priemernú epizódu seriálu kobra 11 a nie na hodinu a pol trvajúci film. Vidieť že aj Gary Busey už je za zenitom, keď prijme rolu v takomto niečom. Ak ešte pripočítam to, že hlavní hrdinovia sa počas krátkych sekundových prestrihov presúvajú o niekoľko desiatok kilometrov, nepriatelia iba o pár metrov, preto nie je problém ich sundať, tak dávam tomuto filmu odpad, ale celý film zachraňuje posledná scéna v parku, ktorá je síce úplny obyčajná, ale to je na tento film neobyčajné, pretože inak je v tomto filme všetko podpriemerné. Pokúsim sa už nikdy si nepozrieť nič s Wilsonom, ak uvidíte môj komentár či hodnotenie aj k ďalšiemu filmu s Wilsonom okrem tohto snadného terču, mladého dračieho ninju a krvavej pästi, tak vedzte, že som to nedokázal. ()

Ronyk7 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší na tomto filmu jsou ty nádherné polonahé samičky, hlavně hlavní svědkyně :) Musím ale říci, že akční scény jsou dost trapné a někdy doslova amatérské, že jsem si až říkal jestli se na to napřed režisér podíval než to pustil do světa. Nicméně musím ale podotknout, že se jedná o bezesporu nejlepší kousek trojky Camacho, Wilson (nevím proč si říká Dragon...asi to slovo někde slyšel, tak to používá), Gruner. Ten zde hraje správnýho drsňáka. Takže závěrem: Con Air nebo Matrix to není, ale pobaví. 10.11.2006 ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama