Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak jsem se dostal k umění... Dirigent (O. Vízner) se chystá s manželkou na dovolenou k moři. Nahrávku jeho orchestru použili v televizi do pořadu Spejbla a Hurvínka a k nahrávce chtějí ještě pořídit záběr ze zkušebny. Dirigent ale v den natáčení odlétá, a tak přemluví svého bratra – dvojče, aby to oddirigoval za něho. Problém je, že bratr je zaměstnán jako náměstek jedné firmy a nikdy v životě nedirigoval... (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mě po shlédnutí napadla jen jediná, za to však podstatná otázka: Je opravdu dirigent potřeba, když mají hudebníci noty? Pakliže je povídka pravdivá, pak kladná odpověď dostává minimálně řádně na frak. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší na této bakalářské povídce jsou části, kde Miloš Kirschner mluví Spejbla a Hurvínka a Helena Štáchová Máničku. Jinak o ničem, Vízner v dvojroli je vyloženě trapnej a jako dirigent totálně nepřesvědčivej. Takhle by to mohl zahrát jakejkoliv tragéd, klidně i Michal David. ()

Reklama

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bakalářský blábol o tom, jak má jet dirigent Vízner s manželkou do Jugošky a pořád někde zapomíná pádlo. Není to vtipný, není to napínavý, použitelný max. jako reklama na Spejbla s Hurvínkem nebo cestovní kancelář Balnea. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Oldřich Vízner zde hraje dvojroli bratrů. Produkce nedokázala sehnat stejné oblečení, a tak se se svým dvojníkem museli dělit o oděv. (sator)

Reklama

Reklama