Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ou.... Kdyz to vezmu jako dva odlisne filmy, co natocili dva odlisni reziseri, vznikl britsky, uzasny sladak, ktery se mi libil. A taky hollywoodsky prumerny obyc. romant. film. ... Law a Diazova jsou naprosto bezkonkurencni, druha dvojice spis nudila a ten film zbytecne natahovala. Skoda, ale jinak hezka podivana na Vanoce. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Wau...Sice jsem na film koukal poněkud roztěkaný, ale už od začátku mě tato žánrovka (ne nepodobná Lásce nebeské) dostala a několikrát jsem dokonce vyprskl smíchy. Dokonalá harmonie herců, které jsem dřív neměl tolik rád, mě v tomto případně plně přesvědčili a skvěle poskládáná double-date srší příjemnou atmosférou a skvělými hláškami na tělo. Dokonalá vánoční jízda! ... 90% ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $63,224,849Tržby Celosvetovo $205,135,175Tržby za predaj DVD v USA $74,320,260 //počet predaných kusov 5,408,737║ Prvá polovica je akási nemastná neslaná, v tej druhej sa to konečne rozbehne do slušných obrátok ako je zvykom u filmov od režisérky Nancy Meyersovej. /70%/ ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Něco jako Láska nebeská jenže slabší ( už jen kvůli Keiře ). Jenže se propojuje příběh pouze 4 lidí, kteří mají problém se svýma vztahama. Vynikající Winslet jako redaktorka Iris, Jude, vdovec mající dvě dcery jako Graham, Jack skládájící hudbu pro studio jako Miles a podle mě nejslabší a moc vyumělkovaná Cameron jako Amanda. I když ve filmu hodně slaďoučká. Ale jinak krásná podívaná, kdy se z vás na konci filmu stane skoro romantik ( pokud ještě nejste ). Jinak zajímavá forma prázdnin, kdy si vymění dům-auto-všechno, možná bych měl taky nějakou podobnou naplánovat. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jen zřídka se povede USA takhle dobrá romantická komedie. Celý film mi přišel šíleně upřímný. A na to, že má přes 2 hodiny, jsem se ani chvíli nenudila. Úžasná čtyřka doplněna o kouzelné momenty a situace. Mě tu nechybělo opravdu nic. Žádná scéna, kde bych si řekla "Nooo, tak tohle mělo být jinak". Jedním slovem (a to nepřeháním) - DOKONALÉ. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • Severoamerické tržby byly 63,2 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 205,9 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama