Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Shit 

všechny recenze uživatele

Celkem mile natočený romantický drama, kde jsou dva páry ve kterých je ale vždycky jedna brzda, mezi Diaz a Lawem to je bezesporu Diaz, protože Law je tady skvělej, nicméně i Diaz se tu dobře uplatňuje a netahá tuhle dvojici dolu, spíš doplňuje Lawa, ale druhá dvojice Black a Winslet, tam už je to horší ,tam bohužel totálně zaostává Black, a tuhle romantickou roli prostě vůbec nedavá a i když se snaží dělat vše přirozeně navážno a v pohodě, tak většinou vypadá jak idiot a člověk jen čeká, kdy tam vytasí kytaru a zahraje ten svuj rokec, vůbec se na to nehodil, oproti tomu Winslet je milá a hodí se sem skvěle, škoda, že její romantickej rozlet mohutně brzdí Black. Ale celkově se mi to líbilo a ty 2 a čvrt hodiny uběhly v pohodě a zábavně ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Niekoľko rokov som tento film v požičovni obchádzal. Našiel si ma v tv a po zistení, že sa filmom preženie aj Eli Wallach som neodolal. Dostal viac priestoru ako som očakával a jeho spoločné scény s Kate Winslet a Jackom Blackom boli tými najlepšími. Nás - filmových nadšencov asi najviac poteší scéna z dvd požičovne i to, že J. Black hraje skladateľa filmovej hudby, ktorému v aute vyhráva Morricone. C. Diaz veľmi nemusím, ale neurazí a niektoré spoločné scény s J. Lawom by som skrátil a naopak pár minút pridal sympatickejšej dvojke Winslet-Jack. Navyše tradične pekná hudba od H. Zimmera. 70%. ()

Reklama

Cival 

všechny recenze uživatele

Tož pěkné to bylo. A zdaleka ne tolik sterilní jako trailery. Vývoj obou příběhů je sice značně okoukany, chybí mi více výraznějších komediálních momentů a i to tajtrlíkování obou holčin mi místy lezlo na nervy (to si fakt musí vždycky zpívat, máchat rukama a skákat po posteli?), ale Meyersová romantickou náladu vyloudí pokaždé během pár záběrů. Baví-li vás její starší filmy, ani Prázdniny vás nemají čím odpudit. Dojem udržuje několik málo nehorázně vtipných momentů, geniální camea a dobří - hlavně dostatečně charismatičtí - herci. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Totální slaďák. Udělané to bylo dobře, ale bombardován ataky příjemné a hřejivé hudby, teploušského herectví Judea Lawa a sladkobolného scénáře, jsem prostě podlehl a nudil se. Na chvíli jsem i usnul. Přišlo mi že všichni hrají divně, protože ty postavy ze scénáře nešlo zahrát nějak normálně. Formálně dobré, ale na mě prostě až moc sladký šálek kakaa. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

No co vám budu povídat. Já se vybrečel takovým způsobem, že jsem vytopil spodního souseda. Ovšem nebrečel jsem nad filmem, ale nad svou zřejmě nekončící blbostí, která vede i k tak pervezním nápadům jako půjčovat si romantickej film. Ještě že tam hráli dvě hezky holky.Tak tedy dvě hezký hvězdičky. Pak se mě taky líbila ta myšlenka vyměnit si na čas dům do druhýho dne s člověkem , kterýho vůbec neznám. Ovšem další hvězdičku přidám až vyměním pobyt v té své noře za pobyt na zámku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (28)

  • V čase 59:07 Iris (Kate Winslet) pomůže Arthurovi (Eli Wallach) domů a pak u něj obdivuje různá ocenění, včetně Oscara. Herec, který ho ztvárnil, žádného Oscara v té době neměl, ale v roce 2011 získal čestného Oscara za celoživotní přínos. (Proste..Jana)

Reklama

Reklama