Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hollywoodská režisérka filmových upoutávek Amanda touží po nepovedeném vztahu uniknout svým starostem a utéct někam hodně daleko. Stejně je na tom i londýnská novinářka Iris, která se právě dozvěděla, že se jediný muž jejího života zasnoubil s jinou. Amanda se rozhodne strávit vánoční prázdniny v pronajatém domku na anglickém venkově, Iris jí přenechá svůj dům pouze v případě, že jí Amanda na oplátku poskytne ten svůj. Plány na příjemně strávenou samotu a odpočinek se ovšem oběma opuštěným ženám jaksi zvrtnou... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (864)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Wau...Sice jsem na film koukal poněkud roztěkaný, ale už od začátku mě tato žánrovka (ne nepodobná Lásce nebeské) dostala a několikrát jsem dokonce vyprskl smíchy. Dokonalá harmonie herců, které jsem dřív neměl tolik rád, mě v tomto případně plně přesvědčili a skvěle poskládáná double-date srší příjemnou atmosférou a skvělými hláškami na tělo. Dokonalá vánoční jízda! ... 90% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ou.... Kdyz to vezmu jako dva odlisne filmy, co natocili dva odlisni reziseri, vznikl britsky, uzasny sladak, ktery se mi libil. A taky hollywoodsky prumerny obyc. romant. film. ... Law a Diazova jsou naprosto bezkonkurencni, druha dvojice spis nudila a ten film zbytecne natahovala. Skoda, ale jinak hezka podivana na Vanoce. ()

Reklama

Mertax 

všechny recenze uživatele

Je to možná trochu zvrácený pustit si tenle film, když padají teplotní rekordy staré desítky let (červenec 07), ale třeba ten sníh aspoň trochu ochladí... Vždycky když přijedu někam na nový místo-hotel,penzion,chatka pobíhám tam stejně nadšeně jako Winslet. Jako první letim do koupelny a pak hledám postel, prostě nadšeně rekognoskuju terén. Z takový výměny bych byla věru nadšená. J, Black byl roztomilý, Diaz až moc usměvavá, Law sexy a Winslet pro změnu ubrečená. Hudba příjemná, konec očekávatelný. Už ale jen za ty znímky o soundtracích s Blackovými úžasnými hláškami a cameem Dustina Hoffmana 4*. A chci další prázdniny!!! ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Jak jsou karty rozloženy? Jeden problém a dvě ženy. Když se klubko zacuchá, z prince se stane ropucha...Jak vyléčit sentiment? změnit byt a kontinent. Čtyři hvězdy ostře září, pátá přes své značné stáří, okupuje celé nebe a krade si film pro sebe. Ubrat cukru, přidat vtip, mohlo se to povést líp. Od Nancy mám raději, Lepší pozdě nežli později ........ Hollywoodská egenda zlaté éry Eli Wallach s přehledem maže z plátna oba páry dvoukolejné angloamerické lovestory Law-Diaz i Black-Winslet. A hudba Hanse Zimmera dodává Prázdninám roztomile kýčovité kouzlo. P. S. Docenila jsem, lepší pozdě nežli později. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Někdo láskou žije, jinému chladne a pro některé je láska prostě ztracena.… PŘÍBĚH:***2 naštvané holky si na dva týdny vymění domovy. Rozdílné povahy, rozdílné domovy. Proto jim to vyhovuje. NUDA. Přicházejí návštěvy. NUDA. Divný nudný keci o složitosti vztahů, které ovlivňuje láska. Taky romantika, ale až když…a jen když… . Jinak nic moc. Mnoho rádoby moudrých vět. NUDA. Těším se, až bude konec. Film pro holky./ HUMOR:*co vám to nalhali? Můžou tak působit rozpačité dialogy o lásce. Nesedí mi to. A jestli měl být vtipný příchod J.Blacka, tak já říkám: TRAPNÝ. Nebo jeho zpěv? To je spíš horor./ Na pláč a na lásku není nikdy pozdě. Alespoň trocha optimismu na závěr. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (26)

Reklama

Reklama