Reklama

Reklama

Saw 3

  • USA Saw III (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

„V každém muži je skryto dítě. Chce si hrát," řekl před sto lety básník Christian Morgenstern. Jigsaw tuto jeho moudrost dovedl k dokonalosti. Když díky pomoci své nové učednice Amandy (Shawnee Smith) zmizel, vůbec nepřestal zasahovat lidem do osudů. Stále dál tahá za všechny provázky, intrikuje jako šedá eminence proti všem, kteří si neváží života a co víc, všechno dělá jen pro jejich dobro. Doktorka Lynn Denlon (Bahar Soomekh) nemá ponětí, že je další na jeho seznamu "vyvolených". Jednou po noční službě v nemocnici ji Amanda unese a odvede do opuštěného skladiště, kde je Jigsaw (Tobin Bell). A toho musí udržet naživu, dokud se Jeffovi (Angus MacFadyen) nepodaří dokončit jeho hru. Jenomže Jigsaw nikdy není tak nemocný, aby nemohl dohrát svou hru. A on si hraje rád... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (638)

Jamal 

všechny recenze uživatele

Tak a je tu Saw III. Tři zoubky na letáku, tři pilky na začátku než se spustí film. Třikrát menší zábava než na začátku. Nějak se mě zdá, že už při dvojce docházela šťáva, ale teď už je to jasné, jestli bude nějaká čtyřka ( což doufám, že nebude - i když to opět neskončilo ). Tvůrci si museli dát nějaká zadní vrátka kdyby to vyšlo, a podle tržby určitě ano - po stránce tvořivé tak napůl. Málo, málo akčních scén a vynálezavých smrtí. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Hlavně ať už není žádný další díl, nebo to bude u televizní obrazovky bez legrace o zdravý rozum. Třetí díl je tak špatný jak jen může být. Špatní herci, nulová zápeltka, přehnané samoúčelné násilí, odpornost, hnus, zvrhlost - vše ještě více odporné, hnusné a zvrhlé než v předešlých dvou dílech dohromady. To je samozřejmě pochopitelné, protože jinak v této trapné skládačce není čím zaujmout. Atraktivní obsah byl okamžitě vyčerpán v (i tak ne příliš kvalitní) jedničce a další díly jsou čistě shrabovače dolarů. A smutná věc na tom je, že se jich dokáže nahrabat relativně dost, přičemž kvalita je naprosto nulová. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Cítiť, že scenár písal opäť Whannell a točil Bousman zodpovedný za dobrú dvojku. Príbeh je dobre vymyslený aj nakrútený, avšak obaja menovaní zabudli, že Wan nakrútil prvý diel ako temnú detektívku s pridanou gore hodnotou a dvojka bola tiež vo svojom jadre stále krimi. Trojka už len prepla do módu gore-fest a trap-fest. Za mňa pre hororovú sériu adekvátne vymyslený príbeh, avšak brzdia ho dlhšie retrospektívy, tam sme si skoro všetko domysleli už predtým, a príliš dlhá operácia. Prvá pointa stačila, ale tvorcovia sa rozhodli, že neuzatvárajú trilógiu, ale otvárajú nekonečnú sériu. Že to nebol najšťastnejší nápad, ukázal čas. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Krvavě, perverzně a nechutně potřetí - nekonečný seriál pokračuje aneb „blood must go out“. Hra je stejná, pravidla jsou stejná, akorát šance na přežití poklesly. První dvě brutální scény nejsou pro následný děj vůbec důležité, snad jenom takový předkrm, aby připravené sáčky na zvracení náhodou nepřišly vniveč. Po několika jatečních záběrech na řetězy vyrvávané ze všelijakých částí těla či orgány rozeseté po jinak nepochybně útulné místnosti, se již začíná rýsovat cosi jako zápletka. Zápletka děsivě vykonstruovaná, popostrkovaná vpřed znuděným trenérem šneků a zakončená naprosto směšnou pointou. Film je nehorázně natahován zhola zbytečnými flashbacky do minulosti, jež často rozšiřují dění z jedničky a dvojky a činí jej ještě nelogičtějším. Třetí díl zachází ještě mnohem dál než předchozí dva, což se od něj tak nějak očekávalo, překračuje hranici jakéhokoli vkusu a jeho fascinace násilím vzbuzuje znepokojení ohledně duševního stavu režiséra a lidí kolem něj. Neinvenční režie, debilní příběh, žádný humor a spousta scén, ze kterých vám bude špatně – opravdu to chcete vidět? 20% Zajímavé komentáře: Wormboy, TomRiddle, Triple H, Athlona, hot_spot, anghell, Dexter666 ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Před dvěma lety se mohutným tempem rozjela mašina na peníze s názvem Saw a nedávno vyplivnula už svůj třetí díl...musím přiznat, že jsem se na letošní Pilu těšil a byl jsem zvědavý, jak zamotaný příběh vykouzlí scénáristé tentokrát...neřeknu Vám z děje nic podstatného, ale zmíním toto: možná místy lehce nesrozumitelný příběh vyúsťuje v perfektně zvládnutý konec se stejně mrazivou atmosférou jako v jedničce, pointa je patřičně originální, smrtící pasti nechutné každým coulem(zejména ta, zvaná Zbroj), plus budete muset zvládnout spoustu dalších ne zrovna příjemných scén...Saw 3 se ve flashbacích prolíná se svými předchůdkyněmi a jsou to rozhodně zajímavé a mnohdy notně osvětlující scény...nemůžu si pomoct, ale závěrečné rozuzlení linoucí se z úst samotného Jigsawa(opět Tobin Bell) je fakt povedené...jenom samotný konec mi přidělal trochu vrásky na čele, protože si logicky nedovedu vysvětlit, s čím chtějí přijít v ohlášené čtyřce...každopádně se mi třetí Saw líbila, v mých očích stojí na stejném stupínku jako dvojka...vůbec mi nevadí klipovitý střih typický pro režiséra Darren Lynn Bousmana, spíš utváří ještě hutnější atmosféru a dokresluje tíživost situace...Já jsem spokojen...11 miliónů dolarů(rozpočet)/165 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (55)

Zajímavosti (32)

  • Tvůrci požádali producenty hororové parodie Scary Movie 4 (2006), zda by mohli použít jejich kulisu koupelny, která byla přesnou kopií kulis použitých ve filmech Saw: Hra o přežití (2004) a Saw 2 (2005). Dostali svolení ji použít. (Kulmon)
  • Tvar rány od přimrznutí na Jeffově (Angus Macfadyen) pravé tváři se v průběhu filmu mění. (Geriel)
  • V mnoha scénách má doktorka (Bahar Soomekh) kolem krku obojek s náboji, které ji ohrožují život, ale v záběru zblízka je vidět, že roznětky nábojů byly již vystřelené. (imagoo)

Související novinky

Leprechaun se možná vrátí

Leprechaun se možná vrátí

15.08.2008

Všechny hororové ikony jsou už rozebrané a buď už jsou jejich remaky na světě, nebo se velmi brzy objeví. Hollywood je však stále línější a línější vymýšlet něco nového, takže přišla řada i na ty… (více)

Co se kde šustne

Co se kde šustne

21.02.2007

Ghost Rider láme v USA rekordy. Byl uveden v 3619 kinech a za pouhé 4 dny již stihl vydělat 51,5 miliónů dolarů. Tím hravě překonal dosavadní rekord v nejvyšším výdělku za sváteční víkend, který… (více)

Reklama

Reklama