Reklama

Reklama

Kwang-shigi dongsaeng Kwang-tae

  • Jižní Korea 광식이 동생 광태 (více)

Obsahy(1)

Psal se rok 1997, když Yoo Gwang-sik (Kim Joo-hyeok) poprvé spatřil svoji dlouholetou lásku Go Yoon-kyung (Lee Yo-won). Tehdy oba studovali na univerzitě. A ne, že by neměl odvahu dívce své city přiznat, jenže pokaždé, když se odhodlal to zkusit, něco mu jeho plán zhatilo. Uběhlo sedm let a Gwang-sik pracuje jako profesionální fotograf. Jednoho dne si ho najme jeho bývalý spolužák z vysoké, aby zdokumentoval jeho vstup do manželství. Gwang-sik souhlasí. Přeci jen je to jeho práce. Na svatbu jsou pozváni ale i další exspolužáci. A tak se stane, že se Gwang-sik a Yoon-kyung po letech opět setkají. Vypadá to, že má Gwang-sik stále ještě šanci něco udělat. Jenže ani po těch letech mu osud nepřestává házet klacky pod nohy. A navíc se zdá, že se do Yoon-kyung tak trochu zakoukal i Gwang-sikův kolega Kim Il-wong (Jeong Kyeong-ho). Není ale jediný, kdo má problémy v milostném životě. Své o tom ví také jeho bratr Yoo Gwang-tae (Bong Tae-gyu), který se na maratónu zakoukal do krásné běžkyně Lee Kyung-jae (Kim Ah-joong). Jenže už jejich první oční kontakt byl tak trochu podivný – vzhůru nohama a plný slin. Každé další jejich setkání je pak podivnější a podivnější. I tak spolu ale začnou z nějakého prazvláštního důvodu chodit. Problém ale je, že Gwang-tae vůbec nevidí rozdíl mezi láskou a sexem. (EMIA)

(více)

Recenze (3)

Shit 

všechny recenze uživatele

Vyloženě špatně natočený, nejenže je tady největší držka Asie Bong Tae-gyu za nějakýho velkýho frajera a milovníka a vyfasuje největší kočku ve filmu, ale ještě i celkově vývoj vztahu hlavní postavy k jeho dejme tomu lásce ze studentských let, kterou náhle potkává, je neuvěřitelně špatně řešenej a to téměř po celou dobu filmu, až po úplně mizernej závěr ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Vyloženě dobře natočená romantická komedie s dobře snesitelným Bongem, který dodává jeho příběhu filmu to správnou šťávu:-) Jen škoda, že asi po hodině trošku dochází dech, ale naštěstí konec je docela ucházející. Příběhy s pohledu hlavních postav jsou velmi dobře řešený a Korejci tímhle zase bodují. Nebýt 15-20 minut, kdy dojde filmu dech, hodnotil bych mnohem líp, protože tenhle snímek mě učaroval svou velkou pohodovostí, která mi velmi sedla. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama