Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Ujetá banda okolo Knoxvilla provádí (zase) další nechutnosti. Někdo z tohole bude nadšený, někdo naopak zklamaný. U mě to je tak půl na půl. Místy jsem se fakt bavil (stará ženská s povadlým poprsím), ale některé věci na mě byly fakt moc (pití koňského semena). Někdy sice pochybuju o zdravém rozumu celé téhle bandy, která tohle vše provádí za účelem aby nás šokovala a pobavila a to jim skutečně jde dobře- 70%. ()

Lomy 

všechny recenze uživatele

Naprosto dementní krávovina o partě kreténů, která se pokouší šokovat diváky svojí snahou o vlastní sebedestrukci všemi možnými i nemožnými způsoby. V některých momentech dosahuje jejich "kreativita" v praxi až tak neuvěřitelných výšin, že se tomu člověk nemůže nezasmát. Ale na druhou stranu je to někdy až tak nechutně uchylný, že normální a především po psychické stránce zdravý jedinec se na to nemůže dívat.. tedy rozhodně ne bez trvalých následků. ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Za nárůst kadence zdařilého humoru dva puntíky nahoru. Za nárůst kadence absolutních prasáren zase jeden dolů. Nakonec tedy solidní dva, které drží nad vodou hlavně klasické kaskadérské kousky a parádní muzikálové číslo nakonec. Jinak ale pořád drzá zábava „dnešní mládeže“, která jde víceméně mimo mě. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Opět naprostý masakr. Hlavně Johnny Knoxville se totálně zabíjí, fakt nehorázně a vždy s úsměvem - jestli jste mysleli, že za ty čtyři roky vyměkli, můžu vám zaručit že ne. Jak nádherný pocit, mít Jackass zase zpátky... Hranice demence znovu o kousek posunuta. It's gonna hurt a lot, but it's just loud... ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Tady to chlapci z MTV už trochu přehánějí, v kuse si ubližují a válejí se s tak hurónským smíchem po zemi, až jsem jim místy nevěřil, že se někdo může takhle bavit. Ale masakroidní je Ehren McGhehey (mimochodem mu vyrazili dva zuby) jako terorista a výměna Prestona s Philem Margerou - megahlína. Jinak tu Steve-O zase zvrací a Dave England všade kadí, takže normálka. A teče tady i podstatně víc krve než v prvním díle. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Všechny scény s Vincentem Margerou byly vystřiženy kvůli jeho sexuálně motivovanému útoku měsíc před premiérou filmu. (toomm)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • Po vypálení značky na zadku dostal Bam skutečně infekci a musel být hospitalizován. (zdenur)

Reklama

Reklama