Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O pokračování New York Times napsaly: „…nejodvážnější, nejuvolněnější komedie moderního filmu.“ Spoře odění kašpaři Johnny Knoxville, Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Wee Man, Ryan Dunn, Preston Lacy, Dave England a Ehren McGhehey opět pohoršují na velkém plátně s absurdní směsí senzace, darebáctví a neplech v Jackass 2. Užijte si nekontrolovatelné záchvaty smíchu a návaly dávení, když chlapci vyšlou svá otlučená těla do boje s těmi nejabsurdnějšími situacemi. Ať Pontius předvede své mužství v loutkovém divadle nebo se Knoxville převlékne za devadesátiletého muže, vždy ví, co vás zvedne ze židle při jejich výpravách za nesmyslnou zábavou. Spolu s nepoužitými, vynechanými scénami, přidanými úseky a dalšími bonusovými drobnostmi je Jackass 2 komedií, kterou si budete pouštět stále dokola. Připoutejte se a připravte se na nekompromisní zážitek – Jackass 2. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu nářez. Rozhodně lepší než první díl. Už dlouho jsem se takhle nezasmál. První salvu smíchu u mě vyvolaly už úvodní titulky, které opravdu nemají chybu ale co se děje potom to je až neuvěřitelné. Je sice pravda, že je ve filmu opět mnoho nechuťáren (hlavně co se týká koňského trusu nebo popíjení spermatu od téhož zvířete a samozřejmě nezbytné litry zvratků) ale to už bohužel k Jackass patří. Hlavní je to, že jsem se královsky bavil. ()

silent cut 

všechny recenze uživatele

viděl jsem...smál jsem se... některé scény jsem si zopakoval... ano jsou to debilové...ano já bych to neudělal... ale podívám se a jsem na to hrdý!!! Filmový zážitek ZERO / Celkový efekt 5IVE!!! ... moment... Ta muzikálová scéna je vlastně to nejlepší co jsem viděl od TEAM AMERICA...jestli se to počítá ()

Reklama

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Jackass nikdy nebylo o pouhým skákání mezi střepy z osmimetrové výšky. Knoxville svůj pořad etabloval spíš jako zábavu pro náročné a intelektuály - jelikož čím je člověk chytřejší, tím požaduje hrubší a vzletnější rozptýlení -, ale nezapomíná na tzv. brutalitu s lidskou tváří a stejný prostor věnuje nekompromisním kouskům jako lidem, kteří je provádějí. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Stejná kvalita jako jednička. Je to prostě film, při kterém se budete střídavě válet smíchy a vykřikovat ,,no fuj." Na všech hlavních aktérech obdivuju jejich nebojácnost, i když velice tučně zaplacenou. Ale upřímně bych s nimi za nic na světě neměnil. Kontroverzní sláva se dá získat i jiným způsobem. Ovšem rád se kouknu na jejich další kravinky, přecijen jsem se bavil. ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Tady to chlapci z MTV už trochu přehánějí, v kuse si ubližují a válejí se s tak hurónským smíchem po zemi, až jsem jim místy nevěřil, že se někdo může takhle bavit. Ale masakroidní je Ehren McGhehey (mimochodem mu vyrazili dva zuby) jako terorista a výměna Prestona s Philem Margerou - megahlína. Jinak tu Steve-O zase zvrací a Dave England všade kadí, takže normálka. A teče tady i podstatně víc krve než v prvním díle. ()

Galerie (94)

Zajímavosti (7)

  • Johnny Knoxville byl během natáčení třikrát v bezvědomí. (zdenur)
  • Scéna, kde Knoxville šňupe wasabi, byla natočena v den jeho narozenin. (toomm)
  • V titulcích na konci filmu Bam Margera řekne: ,,Bože, nedopusť, aby se točila trojka." O čtyři roky později běží na plátnech kin třetí pokračování s názvem Jackass 3D. (zawa)

Reklama

Reklama